Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę dojeżdżać do pracy codziennie 1,5 h w jedną stronę, mam depresję

Polecane posty

Gość gość

Z tego powodu I dlatego że nie mam znajomych, życia towarzyskiego, nie mam partnera, przyjaciółki, przyjaciela, wstaje o 5.30 śniadanie kanapki myje się zeby itp, autobusem na dworzec lub rowerem miejskim jak mam nastrój, pociąg , praca , wracam znów autobus lub rower, obiadokolacja, jest 18 , obejrzę tv posiedzę przed kompem coś w domu zrobię i zaraz spać i znowu to samo, w weekend odsypiam :(

Gość gość
Może odbijaj to sobie luksusowymi zakupami? iPhone, ciuchy, perfumy z najwyższej półki

Gość gość
może poszukaj innej pracy? Albo kogoś przez internet

Gość gość
też mi powód. zmień prace i nie narzekaj. doba ma 24 godziny a dojazd do pracy nie szkodzi w niczym by mieć partnera czy przyjaciółkę.

Gość gość
No wlasnie glupia pipo szkodzi dojazd do pracy.Moje zycie dojezdzajac do pracy wygladalo tak, wstawalam o 4.50 pociag mialam o 6.o1 na stacje dojezdzalam rowerem,potem pociagiem ,potem tramwajem .prace rozpoczynalam o 8 do 16.20 z powrotem mialam pociag o 17,a w domu bylam 0 19 tak wyj****a i zmeczona dojazdami ,ze aby zjesc cos ,wykapac sie, polozyc spac i juz wtedy nie myslisz zeby nawet sie z kims spotkac. bo jestes zmeczona samymi dojazdami.Chyba nigdy nie dojzedzalas do pracy i nie pracowalas tak jak ja, przewalając towary.

Gość gość
Zostawiałaś rower na stacji czy brałaś do pracy?

Gość gość
Ja też dojeżdżam do pracy w dużym mieście. Mieszkam na wsi. Jak jest ładna pogoda to wsiadam na rower o 6:40 i muszę intensywnie pedałować przez następne osiem minut by być w pracy na czas. Autem pędzę około pięciu. Z powrotem wolniej, mam czas to się nie spieszę. Podziwiam napotkaną po drodze naturę żywą i inne obiekty.

Gość gość
13.53 jesteś zerem. ludzie pracuję po 16 godzin dziennie i nie narzekają . a krolewna marudzi.

Gość gość
biedna roszczeniowa księżniczka.

Gość gość
Zamykalam rower kolo kosciola ,bo niedaleko stacji jest kosciol .wiec tam go sobie zostawialam i kawalek do stacji doszlam. Na stacje dojezdzalam tym rowerem wiosna, lato ,jesien, zima.Po drodze czasem sie pociag gdzies popsul i stal w polu .Spoznilam sie do pracy, a potem musialam to odrabiac takze caly dzien mnie nie bylo w domu.Smutne mam zycie ,bo niedosc ze jestem sama to jeszcze hujowa prace mialam za 1550zl, z czego 350 na dojazdy ,bilety ,musialam stracic. Wole sie zabic.

Gość gość
Autorko, nie pociesze Cię- ja jadę do pracy 15 min autem :P Kiedyś mieszkałam na wsi i też wstawałam po 5 rano, na dworzec pkp 3 km rowerem, później pół godz. pociągiem i autobusem miejskim 15 min... Masakra. Nigdy więcej.

Gość gość
- dojeżdżanie rowerem części trasy na pewno poprawi troszkę nastrój, w dodatku kondycję :D - w czasie jazdy pociągiem spróbuj robić coś, czego nie będziesz musiała już robić w domu np. spisz listę zakupów, możesz oglądać serial/film na telefonie x spróbuj po prostu jakoś spożytkować ten czas, a może uda ci się w końcu zmienić pracę..

Gość gość
14;06Sama jestes zerem, ty wieprzu glupi.Ludzie pracuja po 16godzin ,ale moze maja prace w biurze i robia stempelki,a ja niedosc ze musiam dojezdzac ,to jeszcze fizycznie ciezko tyralam .To roznica siedziec sobie w biurze, a przewalac towar i jeszcze dojezdzac do pracy .Zycze ci tego ,zebys tego zasmakowala.!

Gość gość
14.12 a teraz wieprzu siedzisz w klimatyzowany biurze i wykorzystując pieniądze podatników i służbowy komputer nieudolnie piszesz prowokacje. lecz się sieroto i jeszcze jedno pocałuj mnie w tyłek.

Gość gość
14. 12 jesteś w pracy to masz pracować a nie brać kasę za siedzenie na kafeterii j pisanie prowokacji.

Gość gość
14;15 Lecz sie ,idz do psychiatry i w*********j do pracy leniwy podly pasozycie, na garnuszku u starych, ktory nigdy nic w zyciu nie robil i robic niebedzie . Smierdzisz lenistwem na km, padalcu podly!W d***e mam takie suki jak ty ,nieznajace zycia.

Gość gość
Mój partner też kiedyś dojeżdżał, wyjeżdżał przed 6:00 wracał po 17:00 często o 19:00 gdy musiał zostać dłużej a czasami nie opłacało mu się wracać i zostawał w pracy na noc :) Jakoś miał czas mnie poznać i jakoś nasz związek się rozwijał i nam to nie przeszkadzało a żeby było jeszcze bardziej skomplikowanie to mieszkał 140 km ode mnie i widzieliśmy się tylko w weekendy:) tak jest do dzisiaj już od prawie 4 lat i cieszymy się z tego co mamy, na szczęście przeprowadził się bliżej pracy i ma więcej czasu dla siebie :)

Gość gość
14;17 Nie jestem autorka tego tematu ,ale autorke rozumiem. Ci ktorzy do pracy nie dojezdzaja, nigdy tego nie zrozumieja a teraz w/yp*****laj klawiaturze.

Gość gość
Na seksik? Fajnie wam.

Gość gość
Ja mieszkam w dużym mieście i 99,9% znajomych dojeżdża ok. 1h i ciut więcej, ja akurat mam bliżej 2h w 1 stronę niestety :( Ale po drodze czytam, oglądam filmy, słucham ebooków - trochę niewygodnie bo kilka razy się przesiadam. Wieczorem mam czas wyjść na niedługo ze znajomymi, po zakupy etc. Bardzo zła organizacja pracy u Ciebie

Gość gość
gość dziś ale z Ciebie pustak

Gość gość
gość dziś co 2 tygodnie na spotkaniu tylko sex.

Gość gość
Co Ci poradzić autorko. Trzeba zmienić pracę albo miejsce zamieszkania. Innego wyjścia nie ma.

Gość gość
ja do roboty mam na 8 rano adojezdzam1,5 godz i zyje i tyle