Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie moge wyjechac na wakacje majac 2000zł i na ile

Polecane posty

Gość gość

Gdzie moge wyjechac na wakacje majac 2000zł i na ile?

Gość gość
Jako jedna osoba to myślę że wybór jest ogromny..Chorwacja, Włochy, Hiszpanią, Egipt może nawet i we dwie osoby.

Gość gość
Czy wyjade do Grecji na tydzień za rok?

Gość gość
Chyba na weekend

Gość gość
Jak na jedna osobe masz 2000 to na pewno Bulgaria albo jakies last minute do Grecji na 7dni, w inne kierunki bedzie ciezko sie w tej kwocie zamknac

Gość gość
Ja bym nie szukała tak daleko, w Polsce też mozna znalezc super pakiety. A przeciez wakacje u nas to tez super sprawa! Zobaczcie sobie chociażby pakiety z Unitral w Mielnie http://www.unitral.pl/ :)

Gość gość
zalezy na jak dlugo chcesz wyjechac i kiedy

Gość Marian 34
Podczas ostatnich wakacji pojechałem do egiptu z rodziną i zdarzyła się najgorsza możliwa rzecz-już drugiego dnia dopadło mnie zatrucie pokarmowe. Wszyscy zwiedzają, ja leżę w pokoju i się zwijam. Dobrze, że żona spakowała kilka saszetek nutramilu, bo nic innego nie mogłem w siebie wcisnąć. Dzięki temu jakoś doszedłem do siebie..

Gość MarekD
Marian, ja mam w zapasie 2 opakowania tego nutramilu w domu, bo też obczaiłem że świetnie się sprawdza w okresie choroby i za każdym razem jak gdzieś jadę to pakuje go ze sobą, bo nie uśmiecha mi się chorować i bezsilnie siedzieć w hotelu. To praktycznie normalny posiłek jest, tyle że nie siedzi na jelitach tak i dlatego da się go przyswoić

Gość Artur41
Ja właśnie teraz na dniach wybieram się do Egiptu :D . Z tego co piszecie warto się zaopatrzyć w ten nutramil, na wszelki wypadek, chociaż mam nadzieje że mi się takie zatrucie nie trafi..