Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie spotkalem dobrej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Kobiety sa dobre jak czegos chca nie potrafia byc po prostu pomocne i zyczliwe

Gość gość
mam to samo "przyjaciolka" miesiacami radzi sobie lepiej lub gorzej sama - kompletny olew kontaktu. Przychodzi potrzeba wypelnienia jakichs p*****l do tego lub innego urzedu - przymilanie sie(to ma byc jakas forma "nagrody" za to, ze bedzie wymagane odemnie poswiecenie paru/parunastu godzin na te bzdury?), potem "mam prosbe", jebniecie teczka - zrob mi to, ale tak zeby bylo jak najszybciej, to ja lece, zdzwonimy sie jutro papa kk? sytuacja odwrotna... zapytalbym o nietypowa dla siebie sytuacje, zapytal o zdanie... "nie mam czasu"+ jakas wymowka . Takich "przyjaciolek" i "przyjaciol" to mam poblokowanych... z kilkanascie kontaktow. statystycznie kobiet jest zdecydowanie wiecej, tak na oko z 3/4.

Gość gość
Nie ma dobrych mężczyzn, to i nie ma dobrych kobiet. Ja bardzo zawiodłam się na rodzaju męskim i teraz jestem dla nich delikatnie mówiąc niedobra :P

Gość gość
Bo ty nie byłeś nigdy pomocny tylko interesowny.

Gość gość
Naslij na nie wruszkie one ja zaklnom w zabe

Gość szry
gość dziś tu typowo... zrob i wypad poki znowu nie bede potrzebowac. wspolczucia, tylko po co o takich egoistycznych ludziach pisac "przyjaciele" gość dziś no to nie winie za podejscie... gość dziś moze nakieruj do kogo wlasciwie piszesz? do autora? gdzie jego interesownosc? do rozwleklego przykladu? A potrzebuje pomocy B - dostaje bez zadnych "ale", B potrzebuje pomocy A - "nie mam czasu", kogos kto tylko bierze odcialbym kompletenie od swojego wolnego czasu.

Gość gość
Ja ja jestem dziewczyna i często pomagam innym a inni mi nie , to nie jest kwestia płci

Gość gość
Ja byłam dobra,zyczliwa,pomocna,miła,chętna do pomocy itd...a dla innych po prostu naiwna. Moje serce zdeptano a mnie zrównano z ziemią,ot taka zapłata. Teraz jestem cyniczna i zimna. Już więcej nie potrafię. Jedyną miłość jaką potrafię okazać to miłość do zwierząt.

Gość gość
ot to

Gość gość
Ja tez tak mam. Pomagalam innym a teraz maja mnie w d***e. Tak jakby mnie nie znali.

Gość gośćgh88yy88
20:44 nie dziwie Ci sie..tez taka byłam i bliscy ludzie 3 krotnie wpędzili mnie w depresje w której oczywiscie zostawałam sama...robiono ze mnie wariatke,oszukiwano mnie,niszczono mi reputacje,wpędzano w głęboki stres,bawiono sie moimi uczuciami..to tylko niektóre sytuacje jakich doswiadczyłam..tez wole zwierzęta ale nie mówie ze wszyscy ludzie są zli

Gość gość
ja jestem dobry gosciem i rozsadnym po prostu sprawdzam komu moge ufac i powoli rozkrecam znajomosci. Dzieki temu ze z poczatku jestem nieufny odsiewam zlych ludzi szybko

Gość gość
dziś x jak bliscy ludzie? x jasne ze nie wszyscy dlatego trzeba byc ostroznym i od razu stawiac granic

Gość gość
Są dobre Kobiety i Mężczyźni ale nie znajdziesz ich na "elo melo na ławce w parku" , w klubie czy innym pudelku knedelku. Zreszta po co szukacie takich ludzi? Przecież i Kobiety i Facec****er/dolą jak to chcą mieć dobrego partnera. Takiego poukładanego dżentelmena z dobrymi zarobkami etc a prawda jest taka ze po roku się nim nudzą i szukają emocji u dupka co je poniża. Faceci też nie bardzo do tych grzecznych bo jak Kobitka za dobra to tez się nudzi bo nie trzeba zdobywać... Wiec przestańcie pie/rdolić... bo robicie mętlik w głowie młodszym użytkownikom forum i jeszcze są gotowi uwierzyć w te brednie :D

Gość gość
ja chce dobrej kobiet bo jestem dobrym mezczyzna i mam dosc niedobrych kobiet