Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, nigdy nie sadzilam, ze sklonie sie pytac o to. Sytuacja wyglada tak, ze bardzo czesto wspolzylam z moim chlopakiem, zawsze z zabezpieczeniem. On we mnie dochodzi ale w prezerwatywnie. I moje pytanie czy moge byc w ciazy? Naczytałam sie, ze plemniki mimo wszystk moga jakos przenikac. Ja zawsze 'po' widziałam, ze 'zawartosc' jest w gumce, wiec nie pekla. Martwi mnie to, ze zawsze przed miesiaczka bolaly mnie piersi a teraz zamiast tego boli mnie podbrzusze. Dzis robilam test ciazowy yszedl negatywnie mimo to mam mdlosci i kreci mi sie w glowie, moze to pogoda? :(

Gość gość
Ej nie wmawiaj sobie na się ciąży bo będziesz faktycznie w ciąży ale urojonej . Spokojnie , jtest negatywny , a jeśłi się zabezpieczaliście to ryzyko jest znikome , prawie żadne. Mdłości i zawroty głowy możesz mieć z upałów , może zbyt mało płynów pijesz i jesteś odwodniona .

Gość gość
Tak tak, test robilam dzisiaj a dzisiaj dokladnie mija 3 tyg odkad moj chlopak wyjechał za granice. Zabezpieczalismy sie fakt, ale przeczytałam ze plamniki jakos moga przenikac... Nie wspolzyje pierwszy raz, wiem co i jak ale 1 raz tak panikuje. :/ Raz bylo tylko tak, ze przejechał mi po niej ale nie wkladał do srodka bez gumki. Wody pije dosc sporo, ok 2l na dzien :(

Gość gość
Raz bylo tylko tak, ze przejechał mi po niej ale nie wkladał do srodka bez gumki. x a czy wtedy miałaś dni płodne ? Jeśłi nie to nie stresuj się , nie jesteś w ciąży. Plemniki mogą przeniknąć przez uszkodzoną prezerwatywę , skoro wasza była cała to spoko dziewczyno.

Gość gość
W sensie, ze dotykał mi penisem łechtaczki ale jak chcielismy cos wiecej to wtedy ubrał. Bez gumki nie wkładał do srodka. No dobrze, skoro widzialam cala zawartosc w gumce tzn ze nie byla w zadnym stpniu uszkodzona?

Gość gość
No raczej nie była , nie myśł o tym bo test masz negatywny więc nie wmawiaj sobie bzdur.

Gość gość
Dziekuje serdecznie! Nie spodziewałam ie tak miych odpowiedzi, dziekuje!!

Gość gość
A ktoś ci zdziro kazał uprawiać seks w tak mlodym wieku ??? Nie wstyd ci ??? Pójdziesz do piekła za seks przedmałżeński

Gość gość
matka musi być dumna z puszczalskiej córki