Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Katarzyny

Polecane posty

Gość gość

Uwazam sie za dobrego człowieka nigdy w zyciu nikogo nie udeżyłam!Nie zycze sobie.s

Gość gość
odwal się od cudzych mężów

Gość gość
Domyslam sie ze gadałas z dyrektorką na moj temat bo skąd by sie Ani to wzięło.?Nie znoszę oczerniania.s

Gość gość
Jakich mezow o czym ty do jasnej cholery mowis??pogieło cie??Nie ztcze sobie !Jestem porządną i wierzącą matką i żoną!!s

Gość gość
Rownie dobrze ja moge ci napisac odwal sie od cudzych mezów i co ty na to??s

Gość gość
Tak oddzialowa to do ciebie.Skad sie to Ani wzieło ze musi cie bronic??co ona uslyszała?cos ty znowu wymysliła??Ja nie uznaję przemocy .Uwazam sie za dobrego człowiekam a przynajmniej staram sie byc dobra bo wierze w Boga i tak mnie zresztą rodzice wychowali.s

Gość gość
Znowu sie zaczyna to co w Koamie.Juz raz pierdziwlnieta Karolina pieprzyła ze ja związki rzekomo rozbijam ciekawe tylko ze do dziś nie wiem gdzie i komu!Myslicie ze ja nie mam nic innego na głowie jak za cudzymi chlopami ganiac?Tfu.Pochodzę z dobrego domu.Nie zycze sobie o mnie gadania takich rzeczy!Chyba znowu powinnam to gdzies zgłosić.s

Gość gość
18.39 należy mi się słowo PRZEPRASZAM.!s

Gość gość
Mam meza dom i dzieci i to nimi sie interesuje a nie cudzymi zapchlonymi gaciami.Brzydzi mnie zdrada!!s

Gość gość
I co mowe ci odjeło co masz teraz do powiedzenia?Nie sztuka zniszczyc komus opinie nie znając człowieka.s

Gość gość
Ale o co ci tak wogole chodzi?

Gość gość
Dobrze wiesz o co nie tnij głupa.Umiesz czytać?s

Gość gość
Tak wiem ten typ tak ma kontynuujesz dzieło gnębienia i zemsty pytanie tylko za co bo nie zasłuzyłam sobie na takie traktowanie.Łatwo sie posyła kogos na bruk nie mysląc nawet o tym za co kupie dzieciom chleb.Przykre.Do ciebie nic nie mialam nie myslałam ze tez jestes taka.s

Gość gość
Teraz najbardziej chodzi mi o wpis z 18.39 co to ma znaczyć?!Na jakiej podstawie mnie pomawiasz i oczerniasz?s

Gość gość
Sylwia...paranoja ci sie poglebila :o

Gość gość
W drugiej kolejnosci chodzi mi o to ze nie toleruję przemocy i nigdy bym nikogo (ciebie)nie udeżyła!Nie jestem taka.Po trzecie przytulam i chwale swoje dzieci i uwazam siebie za dobrą matkę.Kiedys na początku sugerowałas mi ze tak nie jest.Ciekawe czego sie jeszcze dowiem o sibie hmm?s

Gość gość
19.26 no wlasnie widac kto tu ma paranoje Jakich kuzea cudzych mezow?Wyprasam sobie .Gorszej obrazy nie slyszałam dawno.s

Gość gość
I moze w ogole dowiem sie dlaczego od 7 lat nie mam spokojnego zycia .?Wieczne pomawianie oczernianie i zemsta nie wiadomo za co i za kogo.Moze wreszcie sie dowiem?Fajnie komus dokopywac i ponizac na wselkie mozliwe sposoby?.Super .Wroci sie to kiedys wsystkim.s

Gość gość
I jesli pisanie komus tekstu na komorkę "rozłozyłas nogi przed Wojtusiem"nie jest wredne bo do dzis z nim jestem na pan/pani to jak to inaczej nazwac??pomyslal ktos o tym jak sie poczuł moj syn w tym momencie?Wredne i wulgarne to mało powiedziane!To jest chamstwo.!Jak tak mozna.?s

Gość gość
Czas na przeprosiny od wszystkich po kolei.