Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy__DRAGON__

Prawiczek a damska kupa, zauważyliście związek?

Polecane posty

Gość Tajemniczy__DRAGON__

Prawiczek prawie zawsze chce lizać dziewczynie od\byt a nawei i czasem jeść kupę. Prawiczek boi się kobiet i uznaje za gorszego od nich, uważa że nie zasługuje na seks i tylko od\byt i kupa są dla niego, ewentualnie.

Ja jak byłem w liceum na wycieczce szkolnej to rozważałem wyjęcie z kubła na śmieci zużytej gumy do żucia którą chwilę wcześniej żuła koleżanka Dagmarka. Chciałem poczuć smak kobiety w końcu.

Gość gość
Nie prawiczek, tylko uległy masochista.

Gość gość
Nie wiem skąd wytrzasnąłeś takie dane trollu. Mam kumpla, który był prawiczkiem bardzo długo, chyba do 29 roku życia. Kobiet w ogóle się nie bał. Miał ich kilka, bardzo zależało mu na seksie, pewnie też dlatego mu nie dawały. A posądzenie go o uległość i lizanie damskich tyłków to ostatnie o co bym go mógł podejrzewać. Zresztą kiedyś przyznał mi się, że jara go dominacja, ale to on na górze, a kobieta posłuszna. Już chyba jako nastolatek miał takie fantazje, bo wtedy nieraz oglądaliśmy takie filmy. A upodobania do uległości, dominacji, kształtują się u nas już w dzieciństwie, lub okresie dojrzewania. Prawictwo nie wiele ma wspólnego z uległością i lizaniem tyłków, czy broń boże jedzeniem kupy. Chociaż często ulegli okazują się prawiczkami, ale to tylko dlatego, że seks ich mało ogólnie interesuje i od dawna wiedzą, co ich pociąga. W waszym przypadku to ewidentne zaburzenie psychiczne, spowodowane niską samooceną, i brakiem zainteresowania ze strony kobiet. Nie ma to nic wspólnego z takimi upodobaniami, a zakompleksieniem, niską samooceną i desperacją. Uległym, którzy są prawiczkami wcale nie przeszkadza, ze nimi są, i nie mają z tego jakichś kompleksów, bo pociąga ich właśnie uległość, psychiczna, fetyszyzm itp.

Gość gość
Sam jesteś jak ta kupa podszywie leczony w psychiatryku.