Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym może świadczyć jego zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakiś czas temu, gdy zaprowadzilam auto do mechanika, poznałam miłego, przystojnego pracownika, Dawida. Bywalam w tym warsztacie często, ponieważ z autem się różne rzeczy działy, a to trzeba było zamawiać jakieś części itp. Właściciel warsztatu ma jeszcze sklep z częściami. Z Dawidem zaczęło się od niesmialych spojrzeń w moją stronę, po jakiś tam uśmiech zainicjowany przeze mnie, puszczenie do mnie oczka itp. Wszystko zmieniło się gdy Dawid przeszedł do sklepu. Widać było po nim ze czuję się swobodniej. Żartował ze mną, zagadywal. Zamiast sprzedać mi Części od nich on proponował mi że znajdzie w Internecie tansze o połowę i zamówi. Udzielał mi za kazdym razem jakiś rabatów. Za wszelką cenę chciał mi pomoc. Ze wszystkim. On mi sie podoba, jednak bo moich doświadczeniach z przeszłości boje sie wykonac jakiego kroku, tym bardziej ze nie wiem, czy ja jemu tez się podobam, czy po prostu jest miły. Pisaliśmy ze sobą na fb, odnosnie zamawianych części. Raz odpisał mi na "dziękuję" , jadnak na kolejne 2 razy nie odpisał. Gdybym mu się podobała to raczej szukalby kontaktu nawet w sieci. Rozumiem jednak, ze nie wszyscy lubią pisać, niektórzy tolerują tylko o wyłącznie rozmowę w 4 oczy proszę o wasze opinie mojej sytuacji i tego co on może czuć. Dziękuję z góry

Gość gość
kocha cie

Gość gość
Na pewno mu sie podobasz

Gość gość
Chce, żebyś została jego żoną i urodziła mu piątkę dorodnych dzieci. :)

Gość gość
Uprzejmość stała się takim rarytasem, że ludzie uznają ją za flirt

Gość gość
zapytaj czy nie chce ci wylizać rdzawego oka? Jeśli odpowie "nie" to sobie go odpuść. Nie kocha cie