Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackMermaid

Ktoś Doradzi?

Polecane posty

No więc mam z kuzynką pewny problem trwa to od dłuższego czasu: Mama piję.. Kiedyś było inaczej... Jest po rozwodzie jednakże ma partnera, nie chce żeby mama piła...co mam zrobić? Sama nie daję już rady tyle razy ją prosiłam, próbowałam postawić na swoim mówiłam że dla mnie by nie piła, nie słuchała mnie zawsze kończyło się to piciem. Ona w ogóle mnie unika, gdy chcę z nią porozmawiać na spokojnie to ona zbywa mnie słowami. Czuje się niekochana przez mamę... Na rodzinę nie mam co liczyć nikt nie widzi problemu, do tata jeżdżę co 2 tyg na weekend on nic nie wie.. i nie chcę żeby wiedział z nim lepiej na pewno nie będę miała.. Drugi problem dotyczy mojej kuzynki: Jej rodzice traktują ją okropnie - poniżają, jej tata mówi że nie jest jej ojcem, mówi że nic w życiu nie osiągnie, że jest do niczego. Własny brat wyzywa ją od k*rw, szm*t itp. jej rodzice nic z tym nie robią.. Nie akceptują jej. Ona nie może nawet przez tel z kimś pogadać bo ciągle ktoś się u niej kłóci.. Nawet spotkać się z nikim w domu nie może. Wszystko tak w skrócie.. Nie wiemy co robić obie mamy dość Ja mam 13 lat a kuzynka 15.. Ciągle jesteśmy po za domem zwykle u znaj żadna z nas nie wytrzymuję we własnym domu. Dalej tak nie pociągniemy..

Gość gość
Nie wierzę, że napisała to 13 latka.

Gość gość
O 1szej w nocy?