Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam chłopaka flegmatyka

Polecane posty

Gość gość

Flegmatyk to osoba pogodna i raczej zrównoważana, doskonale potrafiąca kontrolować swoje emocje. W pierwszym kontakcie może wydawać się cicha i wycofana, ale przy bliższym poznaniu ludzie doceniają jej cierpliwość i to, że jest mało nachalna. Jej zdolność obserwacji, słuchania innych i obiektywnej oceny zwykle jest ceniona przez środowisko. W życiu prywatnym flegmatyk cieszy się opinią człowieka ugodowego, który potrafi dostosować się do oczekiwań innych. To dobry przyjaciel, jest łatwy we współżyciu, uprzejmy i pogodny. Mimo pozornej małomówności, odznacza się ciętym dowc**em. Osobowość i zachowanie flegmatyka w pracy Flegmatyk w pracy jest solidny i obowiązkowy, jednak jego powolne tempo pracy może już nie podobać się szefowi. Stoicki spokój w sytuacjach wymagających zdecydowanej i szybkiej reakcji, nie sprzyja utrzymaniu pracy. Ten typ osobowości ma zdolności administracyjne, dobrze znosi presję i potrafi łagodzić sytuacje konfliktowe. Charakter flegmatyka i jego słabe strony Flegmatyk nie okazuje emocji i nie potrafi się ekscytować. Nie ma potrzeby przeżywania nowych doświadczeń i nie szuka rozrywki, przy tym zakłada, że inni żyją tak samo. Zdaje się być leniwy, ponieważ unika codziennych obowiązków. W kontaktach prywatnych osoby o tym temperamencie bywają nieprzewidywalne. Flegmatyk bowiem uważnie słucha tego, co się do niego mówi, stara się zrozumieć drugą stronę i nierzadko przytakuje, ale ostateczną decyzję podejmuje samodzielnie i wcale nie jest powiedziane, że będzie to taka decyzja, jakiej by sobie rozmówca życzył.

Gość jurnygość
Witaj . Ja jestem flegmatykiem , ale mam jedną słabość . . . - uwielbiam zapinać dziewczynki w cacao ;-) i to po same pomidory :-p

Gość jurnygość
To jak - dasz się zapinać od tylca w zad ??!

Gość gość
Wciąż czekam, będę tu zaglądać ;)

Gość jurnygość
Ja też - po kilka razy dziennie :-) Aż się zgodzisz na dymanko od tylca ;-p

Gość gość
Siemka - a skond jesteś ?

Gość gość
spieprzaj

Gość jurnygość
A dasz zamoczyć pytona między pośladkami ??! Będzie super niunia :-) Obiecuje :-P

Gość gość
Powiedziałam wyraźnie - spieprzaj. Szukam kogoś do przyjaźni, ew.związku ale to w dalszej przyszłości.

Gość gość
gość 2:21 - pomorze, ale często podróżuję tu i tam

Gość jurnygość
Ta daj se pociupciać - co ci tam :-)

Gość jurnygość
Niunia - mogę ci też strzelić odlotową patelnię jak będziesz chciała :-)

Gość gość
jurny gość ty jesteś dobry dla wiesniary remizowej z tymi tekstami a nie dla takiej panienki

Gość gość
jurny gość :D

Nie ma to jak flegmatyk ^^ Ale chłopaka na kafeterii szukać?

Gość gość
Lubię ludzi z klasą :) Myślę że kto szuka ten znajdzie a miejsce nie ma znaczenia. Nawet w szambie można znaleźć perełkę ;)