Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia60

Choroby a seks

Polecane posty

Gość Gosia60

Jak choroby wpływają na reks małżeński? jak ludzie sobie z tym radzą? Ja mam złe doświadczenia. Od czasu mojej choroby trudno nam z mężem uprawiać seks i on się krzywi że to problem. czy juz mnie nie kocha?

Gość gość
Facet tak już ma . Potrzebuje seksu na codzień, ale to wcale nie znaczy że nie kocha i nie będzie z tobą w chorobie. A pogadać ,? niech sobie pogada.

Gość gość
Są różne formy seksu. Chyba nie jesteś sparaliżowana ,skoro piszesz na kompie. trochę inwencji i twój stary będzie zachwycony , bo nowości trochę.

Gość gość
Mój mąż miał problemy zdrowotne i obchodziłam się z nim jak z jajkiem. Przed operacją jakiś czas i po żadnego seksu, a później okazało się, że problemy zdrowotne nie przeszkodziły mu zdradzać mnie i tuż przed operacją i po.

Gość Gosia60
Zaniepokoiłam się , bo chłop wyposzczony, każda go może teraz złapać na kawałek gołego tyłka.

Gość gość
Wiadomo, wyposzczony facet to łatwy łup. Będzie szukać poza domem i łatwo da się zamotać. Więc przemyśl i realnie oceń swoje możliwości.

Gość gość
Chłopy są nic nie warci :O a wy głupie im jeszcze uslugujecie :O a im i tak jest wszystko jedno kogo pieprza, ważne żeby c**e miała i była w miarę ładna, a czy to żona czy inna dupa to nie ma znaczenia :O

Gość gość
11.12 Chętnie mężowi usługuję, bo i on mnie usluguje. I nie, nie jest mu wszystko jedno. Sprowadzasz mężczyzn do roli bezmyślnych stworzeń, co jest szowinistyczne i niesprawiedliwe. Dawalismy sobie radę:) przez kilka miesięcy, gdy miałam nogę w gipsie od pachwiny po czubki placów. Nie mozna doprowadzić do wyposzczenia mężczyzny, ani..samej siebie:)) Jeśli chodzi o czas po operacji wewnątrz jamy brzusznej, klatki piersiowej, to lepiej nie próbować tradycyjnego seksu, lecz stosować formy zastępcze, ręczne i inne.

Gość gość
gość dziś Chłopy są nic nie warc***echowiec.gif a wy głupie im jeszcze uslugujecie pechowiec.gif a im i tak jest wszystko jedno kogo pieprza, ważne żeby c**e miała i była w miarę ładna, a czy to żona czy inna d**a to nie ma znaczenia pechowiec.gif x Może Tobie i Twoim partnerom wszystko jedno. Jeżeli jestem w związku to bliskość i seks zarezerwowana jest tylko dla osoby którą Kocham i tak długo jak z nią jestem nigdy się to nie zmieni. Kolejna babka co lubi generalizować :P