Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śnił mi sie koszmar

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi sie coś strasznego ! Moi rodzice kupowali mieso i sprzedawal je gruby facet a ze mial slabe mieso i malo zarabial mieli z zona problemy finansowe to wlozyl w nie swoje wyplowiale ucho! Pozniej wszyscy sie potruli ale nie to jest najgorsze, bo sprzedali tez rodzicom jakas babe jako ze jest to mieso do zatluczenia ! Ta baba sie tlumaczyla ze nie chce itd ale rodzice byli dla niej zli i kazali sie zamknac, pozniej nie bylo tego pokazanego ale byla mowa ze ja zatlukli. Matko jedyna cos okropnego, dodatkowo byl jakis mlodszy brat (ich syn) i oni go tez nastawili przeciw tej kobiecie, wyrazal sie o niej ze byla idiotka. Mnie w tym snie nie bylo za to byl jeszcze jakis dorosly koles ktory byl ich synem ale na koncu od nich uciekl a ta kobieta okazala sie jego zoną. Nic nie ćpałam, przysięgam.

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. Obecnie 99% młodych kobiet ma w nocy koszmary.

Gość gość
Oglądałam w nocy film "Miasto 44", potem miałam koszmary i śniło mi się, że coś wybuchło i posiadały na mnie ludzkie szczątki, wszędzie krew, te klimaty. Obudziłam się spocona i na szczęście żadnej krwi i flaków nie było :-)

Gość gość
Miało być "pospadały" :-) Film godny polecenia poza tym