Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ataki paniki czy pomogł komus psycholog czy leki?

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu przeżyłam mocną depreje,zostały mi po niej ataki paniki,długo brałam leki uspokajajace,aż z nich wyszłam całkowicie,a ataków nie miałam około 2,5 roku. Oczywiście oprócz leków chodziłam regularnie na psychoterapie gdzie uczono nas jak radzic sobie z lękiem i ogółnie wykłady o panice,mam wrażenie że ta terapie to pic na wode,to wszystko przecież wiem od lekarza psychiatry i z publikacji. Teraz ataki wróciły,mam proszki uspokajające w razie czego,w przedsiagu 2 mc miałam dwa ataki i już nie wiem jak sobie pomóc,mam isć na psychoterapie i słuchac po raz setny tego samego? leków wolalabym nie brać .Proszę o pomoc i opinie.

Gość gość
nie w przedsiągu a ewentualnie przeciągu a najlepiej w ciagu :) sorry jestem po nocnym ataku. dodam że depresji już nie mam,na codzień normalnie funkcjonuje,jestem radosna i pełna zycia. nie mam też strachu przed wyjsciem z domu poza momentem samego ataku czyli 1-2 h.

Gość gość
Najlepiej robi bejsbol, dwa razy dziennie wpiertol a potem profilaktycznie raz na tydzień, wszystko odchodzi jak ręką odjal. Znaleźli se mode na depresje sresje, ataki sraki i inne schizy! Wpiertol i robota po 12 godz żeby głupoty ze łba wywietrzaly i nie było czasu się nakręcac , to najlepsza recepta!

Gość gość
Dusza szuka połączenia z jaźnią. Dołącz do przebudzonych/ oświeconych. Oczyść ciało dietą surową, codziennie bosęga 2 km, przytulanie drzew.

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. Obecnie u 99% młodych kobiet występują ataki paniki. Nie ma w tym nic złego, ani nienaturalnego :) W ten sposób układ nerwowy odreagowywuje nadmiar stresu.