Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dzifka

Polecane posty

Gość gość

Bo mialam 8 partnerow seksualnych. Zaluje tego i nie wiem jak mam dalej zyc ,najchetniej to popelnilabym samobojstwo.

Gość gość
dzifka to nie ,raczej k***a i ja mialam i co z tego , mam to gdzies

Gość gość
Nigdy niemialam powodzenia u facetow i zaden mnie nie chcial, wiec doszlam do wniosku, skoro zaden mnie niechce bede sie szmacic ,zeby sie zniszyc bo nie chce mi sie zyc. od zawsze bylam niechciana i niekochana ,kazdy jeden mnie wykorzystal bo sie dalam a teraz tego zaluje ,jestem zdesperowana. W dodatku choruje na depresje, nie radze sobie sama ze soba.

Gość gość
Mam tak samo

Gość gość
Teraz jak sie daje przed slubem i to byle komu to tak jest

Gość gość
Mialam wiecej niz ty i się nie przejmuje.

Gość gość
Eh teraz poznalam faceta zareczylismy sie ,ale on nalegal na mnie na seks i tez mu uleglam i widze ze po seksie zmienil do mnie zachowanie. a ja go kocham ,eh wszystko jest do d**y .

Gość gość
13;59 ja sie przejmuje ,bo caly czas mysle ze nikt niejest wstanie mnie prawdziwie pokochac. nawet teraz gdy jestem zareczona ,mysle sobie ze facet sie zareczyl zemna tylko po to ,zeby p******* i nic wiecej.

Gość gość
No bo oni biora slub by miec kogo regularnie pieprzyc . Pozniej sie okaze czy jest dobrym człowiekiem jak przyjda problemy choroby . Wtedy wychodzi wszystko czy cie kocha czy tylko chcial bzykac

Gość gość
Nawet nie powiedzialam ile mialam partnerow, bo pewnie by mnie kopnal w d**e ,a ja bardzo go kocham a on juz po seksie zemna sie zmienil ,to co bedzie dalej.Glupia jestem ,bo kazdemu jednemu ufalam, a oni mnie traktowali jak szmate tylko do zaspokojenia swoich potrzeb a mi tak bardzo brakuje milosci uczucia...