Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taxi w trójmieście

Polecane posty

Gość gość

Czołem 3City! Jakimi taksówkami najlepiej jeździć po trójmieście? Macie jakieś swoje ulubione, dobre marki? Głównie będę potrzebował transportu po Gdyni, ale nie wykluczone, że będę chciał też podjechać do Sopotu. Gdzie mają dobry stosunek jakości do ceny? Jakie w ogóle są stawki tutaj? Podobne do Warszawskich?

Gość gość
Nie znam stawek warszawskich. Ale jak chcesz tanio to as taxi polecam, jak chcesz bardziej luksusowo to s klasa taxi czy s taxi, troche drozej, ale lepsze auta. As 1,8 za kilometr, s taxi 2,7.

Gość gość
Cześć. Ja jeżdżę City Plus. Nie będę bajek opowiadał że jeżdżą za darmo, na wodę, ale jakoś super dużo nie kasują. Wygląda mi na to, że są uczciwi, jeszcze nie zauważyłem u żadnego kierowcy u nich żeby próbował kombinować z jakąś dłuższą drogą czy coś w tym stylu. Stawki są na www.cityplustaxi.pl . 2 zł moim zdaniem to nie jest dużo zwłaszcza że opłata początkowa nie jest wybitnie wysoka.

Gość gość
Z chłopakiem byliśmy w Trójmieście pod koniec sierpnia tam samolotem przylecieliśmy i wiadomo swojego auta nie mieliśmy więc poruszaliśmy się opti taxi. Za kilometr mniej sobie życzyli niż w zwykłej taksówce więc kursy nie wszyły nas drogo.

Gość gość
Zawsze będąc w Trójmieście korzystam z usług NeptunTaxi.pl - najlepsza sieć według mnie. Atrakcyjne ceny, promocje i wysokie umiejętności kierowców.