Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

To koniec...prawda?Prawdziwy koniec.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ogarnijta sie ludzie przed ko艅cem jeszcze bedzie z pi臋c przerw na bloki reklamowe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ona tego nie wytrzyma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i w sumie niczego nie by艂o, a boli- niby o sobie czytam. Dzi艣 zrozumia艂em, 偶e poprostu mia艂em urojenia, 偶e Ty nigdy mnie nie kocha艂a艣, a ja zachowa艂em si臋 jak dziecko. Przepraszam Ci臋, 偶e prawie dwa lata Ci臋 m臋czy艂em swoimi niepotrzebnymi wyznaniami uczu膰 oraz pr贸bami co艣 zrobi膰 w tym kierunku, dojrza艂em, przejrza艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda. To koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hola hola, m贸w za siebie! :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak chcesz wiedziec , co on o Tobie my艣li, co czuje, jakie ma wobec Ciebie zamiary, jak Wasz zwi膮zek si臋 dalej potoczy, napisz do mojej wr贸偶ki Sofii, jest 艣wietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zr贸b co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1.22 kocham Cie ponad wszystko bezgranicznie i do szale艅stwa i nigdy ale to nigdy nie przestan臋!!!Twojw wyznania ratowa艂y mi 偶ycie bez Ciebie by艂oby mu bardzo ci臋偶ko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 12-17 nawet na tym forum , s膮 osoby, kt贸re si臋 艣miej膮 z uczu膰, przecie偶 pisa艂em powa偶nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.02 Nigdy nie smia艂am siez uczu膰 uwierz mi .T臋sknie .Przejezyczy艂am sie nie mu a mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.02 Wiem 偶e pisa艂e艣 powa偶nie.To nie by艂o urojenie i nie m臋czy艂e艣 mnie .Trudno mi jedynie by艂o uwierzy膰 w co艣 tak bardzo pi臋knego i wyj膮tkowego jesli wyznawa艂e艣 jedynie drog膮 internetow膮.Dzis tak wyj膮tkowo mi Ciebie brakuje..tzn zawsze brakuje a dzis tak bardzo bardzo..Wystarczy jakas piosenka i ju偶 rycz臋.Wys艂a艂am Ci esemesa zaczepnego.Odpowiesz ??Prosz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...inie przepraszaj za mi艂o艣膰.Dzi臋kuj臋 Ci za ka偶de s艂owo piosenk臋..czu艂y gest.Nigdy nikt tak pi臋knie do mnie nie m贸wi艂..nikt nie rozumia艂 i nie traktowa艂 mnie nigdytak jak Ty.Nie chcia艂am Ci臋 straci膰 a straci艂am xhyba bezpowrotnie czy tak?Teraz poosta艂a mi jedynie wegetacja.Bez Ciebie ju偶 nic mnie nie cieszy.Us艂ysa艂am piosenk臋.".Nie ma ju偶 swiat艂a w nas....znkn膮艂blask i dawno zgas艂.."Porycza艂am si臋.Swoimi spojrzeniami skrad艂es mi cz臋艣膰 duszy .Nie umiem si臋 obudzi膰 z tego snu.Bez Ciebie ju偶 nic nie jest takie samo.Chodz臋 jak w letargu.Nie jestem sob膮.;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 18-02 to nie mo偶esz by膰 Ty, ale jednak czemu nie wyzna艂a艣 co czujesz? Przecie偶 to wa偶ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyzna艂am woele razy t膮 sam膮 drog膮 co Ty.Wyzna艂am tez przez sms i ro wiecej z mojej syrony niz z Twojej bo ja zdoby艂am sie na t膮 odwag臋 mimo ze serce niemal nie wyskoczy艂o mi z piersi .Nawet dwa razy wysla艂am esemesa ktory powinien wiele znaczy膰..oczywiscie bez odzewu ..tzn odzew moze iby艂 ale nie tradycyjn膮 drog膮.Przykre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyzna艂am wiele razy t膮 sam膮 drog膮 co Ty.Wyzna艂am tez przez sms i to wiecej z mojej strony niz z Twojej bo ja zdoby艂am sie na t膮 odwag臋 mimo ze serce niemal nie wyskoczy艂o mi z piersi .Nawet dwa razy wysla艂am esemesa ktory powinien wiele znaczy膰..oczywiscie bez odzewu ..tzn odzew moze iby艂 ale nie tradycyjn膮 drog膮.Przykre.Wczoraj tez wys艂a艂am zaczepnego.Jeszcze tylko przez godzin臋 jestem w domu bo id臋 do pracy.Pisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20-27 To nie Ty, niestety, wczoraj nie dosta艂em 偶adnego esms

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e zmieni艂e艣 numer.Mam ten numer od 2010 r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 20-37 nie, to nie ja, to nie Ty. Moja mi艂o艣膰 dopiero jutro idzie do pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To mo偶e widzielismysie w kwietniu 2013 na cmentarzu lub w 2015 na otwarciu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 20-38 nie , powa偶nie , niestety, bym chcia艂 oby to Ty by艂a艣 , ale to nie Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NieboPiek艂o
Smutne jest to, 偶e tak wiele os贸b kocha si臋 z wzajemno艣ci膮, a na codzie艅 bardzo si臋 rani膮, bo ani jedno, ani drugie nie potrafi wyja艣ni膰 ze sob膮 pewnych spraw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wyjasni膰 nie maj膮c kontaktu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie ci膮gle sie tli Wiem 偶e b臋dzie z tego po偶ar A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 21-05 i tu masz racj臋, jestem tak zraniony, 偶e nie potrafi臋 ju偶 nic, nawet rozmawia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie byl pozar,ale nastala burza z piorunami

Udost臋pnij ten post