Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila76

jak zrozumiec mężczyznę

Polecane posty

Czesc, moze ktos pomoze mi zrozumiec mezczyzne, bo niestety sama nie umiem. Bylam w zwiazku 4 lata, mielismy plany, kochalismy sie, planowalismy dziecko, niestety byly z tym problemy i przezywalam zalamanie nerwowe, co odbilo sie na nim. Teraz zdaje sobie sprawe ze bylam nie do zniesienia, mialam do niego pretensje i robilam mu wyrzuty o byle co. W marcu powiedzial ze nie ma juz sily tego ciagnac. Przez kolejne 3 miesiace robil podchody pisal, dzwonil, spotykalismy sie. Kiedy poukladalam sobie ze z dziecka pewnie nic nie wyjdzie, musze choc ratowac te milosc, to on zrobil sie obojetny. Czasami pisal, raz zaprosil na koncert, a gdy tylko probowalam sie do niego zblizyc odtracal. Powiedzial ze mnie kocha, ale nie ma sil byc ze mna. Przez kolejne 3 miesiace toczyla sie miedzy nami dziwna gra. W piatek zaprosil mnie do kina, postanowilam nie mowic nic o nas, bylo fajnie pogadalismy, chwile mnie przytulil i odwiozl do domu. Za jakjs czas napisalam do niego co slychac, nie odp, spytalam czy to jakas gra, napisal ze sie nie odzywam, to on ma swoje plany. Zaproponowalam jakis wycieczke nad wode i cisza. Nie rozumiem, od dwoch mies nie potrafie dojsc do siebie, a on serwuje mi te hustawki. Bardzo chcialabym zebysmy byli razem, ale nie wiem o co mu chodz. Doradzcie mi cos

Gość KamiIa76
Od czego może zależeć, że w jednym dniu mam miękki stolec, a na drugi jest twardy, składa się z kulek. Po wpadnięciu do wody te kulki, które są połączone ze sobą rozpadają się. 1. Dlaczego tak się dzieje? 2. Często w stolcu są jakieś jakby okruszki, kawałki jedzenia. Dlaczego? 3. Czy jak stolec jest twardy i składa się z kulek to jest normalne, że w wodzie się rozpada na pojedyncze kulki? 4. Czy jakaś chorobą jakiego narządu w układzie pokarmowym może powodować, że mam takie kawałeczki jakby jedzenia w stolcu? A może to jest normalne, bo wcześniej nie zwracałam na to uwagi.

Gość Ja_Dyzio
faktycznie bardzo dziwnie zachowuje się Twój stolec i jest humorzasty !