Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylabym wdzięczna za pomoc :)

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim! Błagam o pomoc. Mam 17lat i klika miesięcy temu spadlam z dość dużą prędkością na głowę o ziemię. Mam małego gózka na samym dole. Gdy go dotykam, odczuwam ból. Nic mi nie było, lecz po tych miesiącach od kilku dni odczuwam ból na obszarze calej tylniej głowy. Co to może być? Proszę pomozcie!!

Gość gość
Wszystko to może być. Jak najszybciej do lekarza na tomograf, bo serio uraz mózgu to nie przelewki. Miałaś mdłości albo źle się czułas zaraz po wypadku?

Gość gość
kto ci pomoże wirtualnie , do lekarza na rtg i tomograf galopem

Gość gość
Mdłości jak nie miałam, tak nie mam. Ale od tych kilku dni poza bólem, chwilami strasznie kręci mi się w głowie.

Gość gość
Mdłości jak nie miałam, tak nie mam. Ale od tych kilku dni poza bólem, chwilami strasznie kręci mi się w głowie.

Gość gość
do lekarza !

Gość gość
z tyłu, na potylicy? Ja tak miałam, pewnego dnia wymacałam sobie małego guzka tam, który był bolesny przy dotyku. Głowa mnie akurat bardzo bolała z tyłu, ale z innej strony i ucho miałam zatkane. I nic, samo wszystko nagle przeszło. Po prostu przewiało mnie, guzek zniknął. Przykładaj coś ciepłego na to miejsce, jeśli nie zniknie, to udaj się do lekarza, bo to może być od upadku coś