Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy mąż taki jest ? Wakacje z mężem

Polecane posty

Gość gość
Mój nie ogląda się za każdym idącym paszczurem w skąpym stroju ale widzę że jak idzie jakąś ładną laska to zerka. No w końcu facet :) ja też jak idzie fajny facet spoglądam: ) ale nie perfidnie się odwracamy i lampię. Często obserwuję facetów jak idzie wygogolona laska. Nie dość ze się odwracą obliżą to jeszcze zmierzą od góry do dołu 3 razy blechh

Gość gość
gość dziś oj współczuję doświadczeń. Pewnie twój mały rozumiem tego nie pojmuje ale wyobraź sobie że nie każdy facet ma zamiast mózgu fiuta i w dodatku potrafi kochać. Życzę Ci żebyś takiego spotkała ale cóż z tego, przy takim podejściu każdy Cię zdradzi.

Gość gość
Ona ma jakąś manie, wszędzie widzi zdrady.

Gość gość
W takim razie jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Gość gość
21:32 nie wiem o jakiej "onej" piszesz, ale mylisz mnie z kimś. Do tej co ma większy rozum niz ja - wlasnie łatwo jest mi sie obronić przed zdrada, bo znam dobrze męska psychikę:) i to, ze dla facetów liczy sie przede wszystkim wygląd i zdradzają wiem od faceta (nie mojego). Choć znowu powtórzę - wyjątki istnieją:)

Gość gość
21:30 - po twoim wpisie stwierdzę nawet, ze to ciebie prędzej zdradzi, bo widac jestes naiwna bardzo i łatwowierna. Nie takie historie znam:) facet złoty, do rany przyłóż - pozornie, bo sie okazywało po czasie jaka jest jego prawdziwa twarz:) i tez na pierwszy rzut Oka wyglądają na takich, co to kochają i maja mózg, a nie fiuta:)

Gość gość
Oczywiście że zdradzają ale to mniejszość. Bez przesady.

Gość gość
Łomatko! Strzeżcie się kobiety bo was na bank zdradzają! Słuchajcie się pani psycholog od fiuta!

Gość gość
Taka babe, która nie potrafi zaufać to każdy facet zdradzi.

Gość gość
Ja nie zdradzam, czasem się pezechwalam ale wiadomo że to ściema.

Gość gość
OMG durny temat, zrób babo z facetów zwierze, które myśli tylko hujem. Znasz psychikę mężczyzn bo sama masz c**e zamiast mózgu.

Gość gość
Po prostu baby sa głupie i jak tylko usłyszą to co chcą, to całkowicie sie zatracają i czekają na ten obiecany pierścionek i slub, potem zdziwione, ze facet juz nie jest taki zainteresowany:D Nie ma nic złego w tym, ze facio spojrzy raz czy dwa, Dyskretnie, na inna atrakcyjna kobietę; ale wgapanie sie w każda, w dodatku podczas rozmowy (rozmowa z dziewczyna, żona), a ten nawet nie slucha, odpowiada cos i sie gapi na jakaś małolatę:O Cóż, ludzie nie sa monogamiczni, a juz na pewno nie faceci - po prostu obyczaje i kultura nakazuje wiązać sie z jedna osoba. Ludzie sa zwierzętami, niestety najgłupszymi:)

Gość gość
21:58 - ty masz za to wysoka kulturę osobista:) nie ma tu z kim gadać. Odpowiem ci twoim stylem - wal sie cipo niedopieszczona:)! Ciebie bym od razu zdradziła będąc facetem, a raczej w ogóle bym nie zadała sie Z toba, widząc jaki poziom prezentujesz:) prostaczka:)

Gość gość
Jak sie ktos nie zgadza ze zdaniem innych, to mozna to jakos kulturalnie i mądrzej napisać, a nie od razu walić c****i i fiutami oraz, ze ma ta osoba mały rozum:) nie da sie popadać, bo pewniE tylko ty masz racje, a kazdy kto ma inne jest wg ciebie głupi. Prostaczka jak nic!

Gość gość
He he, toś pokazała klasę! Szacun. Pozdrawiam nieszczęśliwa stara panno.

Gość gość
gość dziś uuu zabolało. Biedactwo.

Gość gość
Dajcie spokój, poprostu nikt jej nie kocha:-(

Gość gość
gość dziś nikt nie pisał że jesteś prostaczką ale skoro się upierasz...

Gość gość
Dobranoc. Idę do łóżeczka z moim ukochanym mężem:-) będzie bardzo przyjemnie. Jak co wieczór.

Gość gość
Owszem gapi się mój mąż na inne młode dziewczyny. Może na tyłek nie, ale jak ma ładną twarz to potrafi się zagapić jak głupie cielę. Dodam jeszcze że gdy pierwszy raz jak to zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć w to co widzę, bo zagapił się właśnie tak na moją kuzynkę 10 lat młodszą ode mnie gdy ją pierwszy raz zobaczył. Byłam zszokowana, ponieważ przed ślubem byliśmy razem aż 6 lat to nigdy przez te 6 lat nie widziałam żeby się gapił na jakiekolwiek dziewczyny. Po ślubie człowiek się potrafi bardzo niemiło zaskoczyć. Wiele jego przywar znałam wcześniej i wiedziałam w co sie pakuję biorąc z nim ślub ale czegoś takiego nic nie przepowiadało. Mało tego od jakiegoś czasu zaczyna mówić głośno opowiadając np. komuś o czymś, że jakaś dziewczyna uczestnicząca w jakimś zdarzeniu była bardzo ładna albo zaje/biście ładna. Potrafi to mówić przy mnie. Ja nawet nie okazuję mu zazdrości, bo mógłby buc jeszcze pomyśleć że jeszcze coś do niego czuję, a nie czuję już do niego żadnych ciepłych uczuć po tych wszystkich latach. Mi mąż nigdy w życiu nie powiedział żadnego komplementu nawet w czasach studenckich, mimo że jestem np. bardzo zgrabna i mam piękne włosy. Nigdy nic miłego mi nie powiedział. Co najwyżej że jestem ładnie ubrana, ale dla mnie to nie komplement. Inni mężczyźni mi prawili wiele komplementów dotyczących mojego ciała. Mąż nigdy. No ale innych dziewczyn też przed ślubem nie komplementował więc myślałam że on po prostu taki jest, że nie wywnętrznia się z tym co myśli. Jak bardzo się myliłam. Mąż od kilku lat jest fotografem. Pracuje w branży ślubnej więc spotyka wiele kobiet i młodych dziewczyn. Wiem, że mnie nie zdradzi, ale tak go nienawidzę po tych wszystkich latach że chyba wolałabym żeby to zrobił gdyby miał taką możliwość. Miałabym chociaż pretekst by odejść, a tak to gdyby odeszła ot tak bez powodu skrajnie poważnego to na mnie by były psy wieszane przez jego i jego rodzinę. Pewnie bym miała same problemy wtedy z nim, bo potrafi być mściwy kiedy jest wściekły

Gość gość
Znam to, teraz z resztą wszystkie te niepełnoletnie wyglądają na dużo starsze i spodenki w których widać pośladki, może to faktycznie moja niska samoocena ale jak obserwowałam go jak ją obserwuje poczułam straszne wk****ie nie , gotowałam się i miałam ochotę wtedy strzelić go w twarz, ale nie zrobiłam nic nie chcialam się ośmieszać w jego oczach

Gość gość
Jakie wy wszystkie pewne ze wasz maz sie nie oglada, a zdradzic to juz na pewno nie... bedac jeszcze singielka spalam z lacznie 5 zajetymi facetami -4 zonatych i 1 zareczony:D przy czym z jednym z nich mialam 2letni romans (facet mial zone i 3 dzieci i pewnie na co dzien tez byl do rany przyloz...:D ) wiec niczego nie mozna byc w zyciu pewnym, moze ich zony tez by sobie daly za nich reke uciac. Teraz sama jestem zona i wiem ze roznie w zyciu z facetami bywa (mam nadzieje ze maz mnie nie zdradza, ale glowy bym nigdy nie dala ze bedzie mi na zawsze wierny)

Gość gość
1.33 mamy ci pogratulować ze tylko takich przechodzonych miałaś? Coś ci podpowiem.. to wstyd :-) :-D

Gość gość
Autorko nie wiem czemu masz pretensje do męża. Mężczyźni się paatrzą bo tak są zaprogramowani. Gdyby się nie patrzyli do nie miałabyś męża. Mój mąż też patrzy i nie robie mu awantur bo nie ma sensu. On nie robi mi awantur jak ja spojrze na jakiegoś ładnie zbudowanego mężczyznę. Czepiając się wyjdziesz tylko na zołze i to marudną.

Gość gośćkarma
no i co z tego że dupa na wierzchu, po 30 latach koło się zatoczy i ta sama pindzia będzie się złościć jak wy ,a każdy fiutek i tak sflaczeje więc po co te nerwy

Gość gość
No jak dla mnie jest różnica między zwykłym patrzeniem, zauważeniem a chamskim okręcaniem głowy w trakcie rozmowy z żoną/partnerką. To nie jest zero-jedynkowe przecież ;)

Gość gość
Bardzo proszę nie wkładać mężczyzn do jednego worka! Jesteście niesprawiedliwe. Jesteśmy wierni a wyjątki zdradzają. Wypraszam sobie!!!

Gość gość
Wiadomo że kur/wa będzie się obracać w towarzystwie k****arzy. Co w tym dziwnego! Potem gada że tacy są mężczyźni:o no jak z takimi się zadaje...

Gość gość
"Nie zachowuje sie tak, ale mam za meza czlowieka z klasa. Choc wiem ze perfekcyjnie nie wygladam, jestem dwa miesiace po porodzie. Angazowal sie w ciąży, byl przy czesci porodu i docenia moj trud (takze fizyczny). Nie oglada sie za nastolatkami o figurze zapalki, jak jakis pedofil." Oj chyba masz za dużo kilogramów że piszesz w taki sposób. Przed ciążą pewnie też szczupła nie byłaś bo też byś nie wymyślała takiego rodzaju złośliwości. Jak będzie 30-latka jak to nazwałaś"o figurze zapałki" (celowo ominiesz po prostu słowo szczupła) to wtedy pewnie też coś tam wymyślisz, żeby było złośliwe, wymyślisz o jej mężu nie pedofil tylko gej czy coś w tym stylu. Też bym mogła napisać złośliwe porównanie o twojej budowie i adekwatnie skomentować twojego męża. Ej baby baby głupie. Wasz ród jest taki prymitywny. Pozagryzałybyście siebie nawzajem gdybyście mogłby. W świecie zwierząt to samce walczą o samice, a u ludzi jak zwykle musi być gorzej i absurdalniej niż u zwierząt

Gość gość
Moj sie nie oglada. Patrzy na facetow, czy oni na mnie patrza, najczesciej patrza, wtedy ich wyzywa pod nosem.