Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet traktuje moich znajomych jak swoich

Polecane posty

Gość gość

Niby nic w tym złego, że dobrze się dogadują, ale zaczyna mnie to irytować. Jedyne wyjścia jakie mamy, oprócz tych sam na sam, to wyjścia z moimi przyjaciółkami (i chłopakami części z nich). Nie spędzamy czasu z jego znajomymi, praktycznie ich nie znam. Owszem, poznałam ich, byliśmy w kinie, spotykaliśmy się czasami, ale tych spotkań podczas półrocznego związku było może z 5, podczas gdy moi znajomi są z nami często. Denerwuje mnie to, że mój facet zachowuje się przy nich bardzo swobodnie. Nawet za bardzo. Kiedy gdzieś idziemy bardzo często zostawia mnie i idzie porozmawiać z moimi przyjaciółkami, albo dzwoni do mnie, że widział którąś z nich i opowiada w jakiej sytuacji, pisze do nich, albo wysyla jakies znalezione w internecie rzeczy. Ja z jego znajomymi nigdy nie potrafiła bym tak zrobić. Rozumiem, że należy akceptować otoczenie, ale powinna być jakaś granica - moi znajomi są moi, jego są jego. Co o tym myślicie?

Gość gość
Wygląda na babiarza, lepiej poszperaj w jego telefonie bo którąś z nich może mu się podobać i możliwe ze pisze z nimi a to nie są niewinne rozmowy. Nie ufalabym takiemu i chciała go sprawdzić...lepiej przekonać się o tym wczesniej niż po ilus latach gdy nagle wyjdzie na jaw ze z którąś spał...

Gość gość
Też myślę że warto sprawdzić. Dla mnie to trochę dziwne ale może wyjątkowo ich polubil... żeby nie było tak ze zerwiecie a twoi przyjaciele będą juz po jego stronie:/ Co oni na to wgl?

Gość gość
Ich zdania są podzielone. Cześć uważa to za całkiem normalne i doceniają to, że mają ze sobą dobry kontakt . Druga połowa, tych bliższych mi osób, uważa, że mój facet przesadza i mimo dobrego kontaktu nigdy się nie zaprzyjaźnią, bo nie o to w tym chodzi .

Gość gość
Sprawdź mu telefon