Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże pomocy

ZARAZ ZWARIUJĘ!!! CHODZI O DZIEWCZYNĘ

Polecane posty

Gość Boże pomocy

Jakiś czas temu dziewczyna z którą byłem ponad pół roku ze mną zerwała, wyprowadziła się do Anglii i powiedziała że nie umie być w związku na odległość. Płakałem, błagałem, ale ona była nieugięta, dopiero później zmieniła zdanie i powiedziała byśmy utrzymywali kontakt przez neta, a potem zobaczymy. Rozmawialiśmy jakiś czas, a dzisiaj wchodzę i jej nigdzie nie ma!!! Usunęła Facebooka, Instagrama, Twittera, Snapchata, Skype'a, GG... Usunęła dosłownie wszystko, dzwoniłem do niej, ale ma wyłączony telefon. Co ja mam robić? :( Zwariuję zaraz, tak bardzo się martwię :(

Gość gość
najlepsza baba to własna graba

Gość gość
Byliście pół roku, ona zerwała i miała na ciebie wywalone, pojechała /tam jednak okazało się że czuje się samotna, więc....../ stwierdziła ok, możemy miec kontakt wirtualny /chociaz zapełnisz mi nudę/ nagle kogoś poznaje, no to ty wypadasz z gry/ usuwa wszystko żebyś znowu nie błagał, płakał i jęczał za nią jak baba. Co będzie później, zalezy jak jej się z nowym Johnem van Muchmedem ułoży, jak ją zostawi, okradnie, albo da kopa, to się znowu odezwie.