Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko do Samotnych Mam!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam maly problem otoz moj byly placi dobrowolnie od 3 lat 400 zl na dziecko. Zebym dostala teraz pieniadze na dziecko z programu 500 + trzeba miec zasadzone alimenty...czy jesli placi dobrowonie mozna napisac jakos ugode o alimenty i zlozyc w sadzie zeby sad "podbil"? Nie chcialabym sprawy w sadzie bo bez sensu skoro mi placi i chce. A na taka sprawe o alimenty pewnie sie czeka ..jak napisac taka umowe? Czy ktos byl w podobnej sytyacji?

Gość gość
Głupio dałas tytuł, bo nie pomyślałaś, że na tych sprawach znają się tez inne osoby, ale przez tytuł ominą temat.

Gość gość
Od kiedy samotne matki piszemy z dużych liter? :D

Gość gość
22:04, obszczymurku nie pisz jak masz tak pisać, tu autorka

Gość gość
skoro jestem obszczymurek to leje na ciebie ciepłym moczem :D i twój były też na ciebie leje skoro zadowoliłaś się ochłapami i jeszcze nie wiesz jak napisac umowę :D buhahah pewnie skończyłas na 5 klasie podstawówki a potem był bęc XD

Gość gość
ty po prostu kombinujesz teraz jak dorwać dodatkowe +500

Gość gość
Nie bądź nieprzyjemna, bo prosisz o pomoc i juz wyskakujesz z chamstwem. Najlepiej jak zapytasz w OPS. A jesli bedzie wymagany ten nakaz sadu, to moze u was sie zakończy na jednej sprawie, skoro facet sam płaci i nie robi problemu. Tylko czy twoja pensja Wraz z alimentami sie przekroczy dochodu?