Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to dobra zemsta? ( na mężu)

Polecane posty

Gość gość

Wysmiewa moje ciuchy (nie wszystkie) ale te, które mu się nie podobają to raz, dwa często mówi że wychodzi na godzinę wraca po 5, woli spędzać czas z kolegami niż z własną rodzina. Chcę się zemścić - nie zależy mi na.tym, że.będzie zły: chce ściąć moje długie włosy. I tak mnie nie docenia jako kobiety. Długo by pisać. Wielce zdziwiony, że nie chce się z nim kochać. Wróci a ja będę.miała już ścięte włosy (które on Na bank będzie negatywnie oceniał)

Gość gość
Żadne prowo. I nie mamy po 20 lat.

Gość gość
Jak to przeczytałam to rzeczywiście żałosne.sytuacje ale to prawda smutna ale prawda.

Gość szry
to po kij zakladasz takie ciuchy ktore sie mu nie podobaja? to juz jest pewna "zemsta". WIESZ ze wysmieje... jakas popier**lona jestes czy co? jakbym byl CELOWO prowokowany do zlego, a potem musial wysluchiwac placzow/narzekan/humorow, to tez bym niechetnie do "rodzinnego" domu wracal, gdzie bedzie mnie na 100% czekala manipulacja majaca na celu zrobienie z siebie ofiary. moze OBOJE dorosnijcie(bo jednak pewnie rzadko umie sie powstrzymac... co w tym wypadku by sie przydalo i moze by uniknal z 1/4 akcji ot tak, po prostu, drugie 1/4 moze bys sobie darowala wtedy i byloby o polowe juz lepiej).