Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jak namówić dziewczynę że dziecko to fatalny pomysł. Ona chciałby już za 3 lata mieć gówniaka. Już mój poprzedni związek się rozpadł właśnie przez moją wrodzoną niechęć do dzieci. Nie próbujcie mnie przekonać brzydzę się małymi dziećmi. Czy może się wykastrować i udawać głupa ?

Gość gość
Jak się wykastrujesz, to nie będziesz się mógł ****ać, więc przemyśl dobrze ten pomysł. Zresztą i tak nie masz jaj. Jakbyś je miał, to byś powiedział takiej lasce na samym początku prosto z mostu, że dzieci mieć nie zamierzasz i nigdy zdania nie zmienisz. Wiedziałaby taka od początku na czym stoi. Czemu sobie nie znajdziesz takiej jak ty, co też nie lubi dzieci? Po co zawracasz doopę i marnujesz młodość tym, co chcą się rozmnażać?

Gość Host
No cóż, facet który nie chce dzieci,to facet niedojrzały emocjonalnie i nienadający się do związku.Sama umiejętność ruc..ania to trochę za mało aby być z nią na zawsze. A dlaczego,to poczytaj forum,masz milion powodów do tego żeby mieć dzieci i że są niezbędne. Najlepiej ogranicz związek do wolnego ,bez zobowiązań i masz spokój.A kiedyś pomyślisz o prawdziwym