Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzyko czy ono jest

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie, odnosi się następującej sytuacji. Otóż mój chłopak i ja piescilismy się...ja miałam na sobie krótkie spodenki i majtki, on tylko bokserki....on pieścił moje piersi, ja jego członka, ale przez majtki. On dotykał mnie rękami po dolnych miejscsch intymnych, ale przez spodnie i majtki, raczej nic się nie odsunęła, nawet jeśli tak to tylko przejechał. Nie miał wytrysku, jego członek cały czas w majtkach, a ja w spodenkach. Boje się, że może ciąża, głupie mibmysli chodzą po głowie. To mój 9 dzień cyklu. Co uważacie? Proszę o pomoc.

Gość gość
Już raz o to pytałaś. Po co kolejny temat?

Gość gość
Przepraszam, nie wiedziałam, że się dodał :x to jak z tym jest ?

Gość gość
A jak myślisz że dochodzi do ciąży?? Czy bez wytrysku i od dotykania się przez majtki i spodenki zachodzi się w ciążę? Zastanów się nad tym -czy jest w tym jakaś logika?

Gość gość
A jeśli dotykał mnie ręką bezpośrednio po bieliźnie? Lub zajechał bezpośrednio? Nie było wytrysku, ale boje się.

Gość gość
Nie,nie ma możliwosci ciąży na 1000000%.

Gość gość
A co ma do tego bielizna -plemniki to nie terminatory!? Poza tym od dotykania się w ciążę nie zachodzi! Poczytaj sobie o tym bo widze że masz spore braki w tym temacie! Nie ma szans na ciążę ale nie baw się już wiecej tak bo popadniesz w ciążową paranoję!