Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu a jakich perfum używasz

Polecane posty

Gość gość

muszę wiedzieć co kupić ci na prezent

Gość gość
żonie kup bo oczy będzie chciała wydrapać

Gość gość
ja nie mam żony

Gość gość
szalony

Gość gość
Wode po goleniu :)

Gość gość
Nie kupuj mi żadnych prezentów, bo będę się czuła niezręcznie. Kupowanie sobie wzajemnie prezentów uznaję tylko w stałych związkach. A kim my w tym momencie dla siebie jesteśmy? Prawie się nie znamy, a jeśli już to tylko z kafeterii :o

Gość gość
ona wie,że na razie jej nic nie kupię,tak sobir piszę z nudów

Gość gośćM____
A jeśli chcesz wiedzieć jakich używam to teraz mam perfumy Femme z Avonu :) A Ty jakich teraz używasz Jareczku? Też jestem bardzo ciekawa i jak będę przy okazji w Rossmanie to specjalnie pójdę obadać ten zapach, żeby pomyśleć o Tobie i na chwilę odlecieć ;) Także napisz mi koniecznie :) M.

Gość gość
ja używam straight

Gość gość
masz na myśli STR8? ;) A które konkretnie? :D Bo tam jest cała kolekcja tych zapachów :) Muszę wiedzieć dokładnie, żeby obadać je w Rossmanie i na chwilę odlecieć :D

Gość gość
taki niebieski

Gość gośćM____
Aha dzięki za szybką informację Łaskawco :D :P Zaraz pędzę do Rossmana :D ;)

Gość gość
ja też mam te femme i one mnie lekko naciągają. to taka mydlana wersja versace bright crystal po którym bez ostrzeżenia rzygam

Gość gość
Wydawanie więcej niż 60 zł za standardowy flakonik damskich perfum to już dla mnie przepłacanie. Do 50-60 zł można znaleźć tyle pięknych i trwałych zapachów, że ja naprawdę nie widzę sensu płacenia za nie więcej. Ale jeśli są tacy, którzy pracują po to, żeby kupić drogie markowe rzeczy, to co mi do tego, ich sprawa. Byleby mnie to nie uderzało po kieszeni, bo ja wolę kupić taniej, a więcej i odłożyć przynajmniej jakieś oszczędności na czarną godzinę. Także jakiś Dior, Versace czy inny Beckham mnie nie przekonają, żebym wyskakiwała z kasy :D

Gość gość
Poleć jakiś fajny zapach za 50-60zł🖐️

Gość gość
11:50 Kwestia gustu, to co mi może się podobać, komuś innemu już niekoniecznie. Ale wiem że np Little Black Dress z Avonu był w okolicach 60 zł a ten akurat bardzo mi pasował, taki klasyczny, nie za słodki, w moim guście. Ale miałam też kiedyś Perceive z Avonu i też był fajny. W Avonie akurat jest wybór jeśli chodzi o średnią półkę. Lubię u nich zamawiać

Gość gość
A co sądzisz o Far Away z Avonu? Czy ludzie lubią ten zapach?

Gość gość
12:19 Nie pamiętam już tego zapachu, więc się nie wypowiem ;) Ale nie mają tam na ogół brzydkich zapachów. Najbrzydszy jaki mieli wg mnie to chyba był czerwony Passion Dance, którego przenigdy bym nie zamówiła.

Gość gość
Far Away jest na początku bardzo ostry i śmierdzący, ale potem staje się łagodny i waniliowy. Wielu znajomych narzeka na tą początkową fazę, ale kolejne już chwali. Passion dance pamiętam, to były moje pierwsze perfumy, dostałam je w prezencie na 13 urodziny, po jakichś 7 latach wyrzuciłam je po kilkukrotnym użyciu. 🖐️:o