Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylkaaa3

Ubezpieczenie dziecka

Polecane posty

Gość Marylkaaa3

Na początku roku zawsze rodzice są proszeni o opłacenie ubezpieczenia. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy opłacać tam, gdzie wskaże szkoła, czy warto poszukać innego ubezpieczyciela?

Gość gość
To zależy jakie szkoła ma ustalone warunki z ubezpieczycielem... Jak dobre i OWU jest porządne i suma ubezpieczenia dobra, to możesz ubezpieczać. Tylko zanim zapłacisz zainteresuj się warunkami, bo potem tyle skarg i zażaleń a nikt nie wiedział za co płaci. A jak masz więcej kasy, to mozesz wykupić i indywidualne - to droższa sprawa ale na pewno jesdna z lepszych opcji. na rynku jest wielu ubezpieczycieli, możesz posprawdzać oferty w necie, podzwonić... Tylko polecam się też zainteresować agencjami, czasami mają lepsze warunki...

Gość gość
Ja od zawsze ubezpieczam dzieciaki w szkole i w sumie za bardzo nie mam zdania, bo nigdy nie musieliśmy się ubiegac o żadne odszkodowanie, bo dzieciaki żadnego wypadku nie miały. Ale wolę zapłacić, w końcu to nie jest jakiś duży wydatek a mam z głowy szukanie na własną rękę ofert.

Gość gość
Jestem nauczycielem i jestem ubezpieczona w Nauczycielskiej Agencji Ubezpieczeniowej. Sama też tam ubezpieczam dziecko, bo mamy dobre warunki. Składka nie jest duża, a warunki jak najbardziej OK.

Gość gość
po co ubezpieczac w szkole, jjak mozna ubezpieczyc samemu np w pracy. a teraz ubezpieczyciele maja ciekawe oferty - mozna tak naprawde ubezpieczyc od wszystkiego...