Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomaga Wam wentylator albo wiatrak w te upały? HELP

Polecane posty

Gość gość

Ja już nie wytrzymuje, a jeszcze prawie 2 tyg takiego gorąca ma u mnie być :O Mam strasznie niskie ciśnienie, ciągle zawroty głowy, a żyły są tak rozszerzone iż mam wrażenie, ze zaraz mi pękną... Jak się ochłodzić? Pomóżcie! Wspomniane wentylatory albo wiatraki Wam pomagają? To bym zamówiła z allegro jakimś szybkim kurierem, ale nie wiem czy jest sens. Albo może macie jakieś inne skuteczne sposoby?

Gość gość
Wiem, że klimatyzacja najlepsze, ale niestety póki co mnie na nią nie stać. Może za rok.

Gość gość
mam wiatrak. ale okna uchylne i tak nie pozwalają" wywiać" wszystkiego.Wiatrak pomaga trochę, bez niego byłoby gorzej, ale też nie rewelacja.Ale co ci szkodzi kupić najtańsze w castoramie 35 zł

Gość gość
wiatrak działa najlepeij jeśli wieje bezpośrednio na twoją skórę, co oznacza że trzeba się rozebrać do szortów i stanika ;) ja osobiście lubię się położyć nago na łóżku i nastawić wiatrak na siebie, po 30 minutach takiego leżenia mam dreszcze z zimna

Gość gość
Ok, więc chyba jednak zamówię, dzięki. Choć pewnie i tak dopiero w poniedziałek przyjdzie.

Gość gość
Wiatrak owszem ale wspomagam się klimatyzatorem przenośnym bo inaczej bym nie wyrobiła, nie znoszę gorąca, brakuje mi tlenu, nie mogę nabrać głębokiego oddechu,masakra. Klimatyzator kupiłam kilka lat temu ale na przyszły rok założymy klimatyzację w całym domu,(na wiosnę bo jest taniej).

Gość gość
Polecam wiatrak

Gość gość
Cyrkulatory powietrza ponoć są też "prawie" tak dobre jak klimatyzacja, a kosztują ok. 200 zł nawet.

Gość Teresa z Kalkuty3
mam klimatyzację,ale jakos jej nie lubię...wieje mrozem i przez to bola mnie stawy. Polecam wiatrak. mam problemy z krazeniem i sercem,w te upaly czuje sie bardzo słabo i nie mam sily oddychac,w sumie jest taki zaduch i parno ze nie ma czym oddychac.A wiatraczek ma 6 poziomow nawiewu ,robi nam ten wiatrw mieszkaniu...i naprawde jest czym oddychac:) Nawet moje psy sie kladą tuz przed nim:D polecam wiatrak.Upał nadal jest ale o niebo przyjemniej oddychac.