Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz jest dla mnie za dobry

Polecane posty

Gość gość

i dlatego zdradzilam go z kolega :( ktory juz taki dobry nie jest nie wiem jak do tego doszlo ale irytuje mnie maz i ta jego przesadna pieszczotliwosc

Gość gość
Masakra jakaś jak można zdradzić dobrego męża? :|

Gość gość
Głupota nie boli właściciela, natomiast rani innych ludzi.

Gość gość
Takie kobiety to powinny zostać same na zawsze...

Gość gość
Badboya jej się zachciało. Nie jedna kobiets chciałaby mieć takiego meża.

Gość gość
Miałam złego męża i po kilku latach mordęgi zdradziłam Go chociaz mam zasady..od kilku lat jestem w związku z mezczyzną dobrym i porządnym i do tej pory do głowy mi nie przyszło zeby pójsc na boki...zasada jest taka że tych którzy Cie kochają nie robi sie w ch...a...mogłas zwyczajnie rozstać sie z Nim a nie bzykać z innym

Gość gość
A kolega to singiel czy ma kogoś?

Gość gość
Oj to bardzo szkoda autorko, że nie wiesz jak do tego doszło (kosmici? On chirurg ty w narkozie) bardzo pożądana wiedza. Jak osiągnąć dno a wątroba zdrowa. Uratowalabyś miliony istnień. Nie sądziłem, że kombinacja slow: irytacja-pieszczotliość, aż tak wali w dekiel.

Gość gość
prowo

Gość gość
To się nieźle pomyliłaś bo twój mąż to niezły s******l. Ciekawie cię rozpracował, więc pakuj walizki zanim poznasz co to rozwód z twojej winy. Misiaczek pokaże ci jak to jest.

Gość gość
można zdradzić porządnego i dobrego męża z kimś, kto jest "łobuzem" albo psychopatą. Jest określona grupa kobiet, którym imponują mężczyźni zachowujący się wobec nich źle i paskudnie. Możliwe, że to taka forma chęci bycia zdominowaną psychicznie. Po prostu dobrzy, normalni faceci wydają się tym kobietom nieciekawi i nudni oraz zbyt przewidywalni w swoim postępowaniu a te kobiety pragną mocnych przeżyć, nieoczekiwanych emocji w górę a czasami też w dół. Stabilizacja w stałym związku je nie pociąga. Dzięki właśnie takim kobietom seksocholicy i podrywacze mają takie wzięcie i mogą się realizować. Bo "normalna" kobieta ceniąca uczuciowość i stałego partnera nie pójdzie z takim do łóżka - ale taka, która będzie sądziła, że seks z takim seksi facetem je nobilituje - to tak. Współczuję jej mężowi bo go bardzo skrzywdziła i dalej będzie go krzywdzić. Nie szkodzi, że ona w końcu dostanie depresji, będzie samotna i opuszczona albo zostanie kurwą ale żal mi jego

Gość gość
Przecież ona już jest kurwą a emocje będzie miała w sądzie. Potem to może mieć nawet galaretę zamiast mózgu. Kogo to będzie obchodzić. Przecież na tym to polega, oszołom szuka wrażeń aż osiągnie dno ku uciesze takich jak ona.

Gość gość
czasami nie jest to wynikiem bycia kurwą ale elementem osobowości borderline. Takie osoby muszą jechać ciągle na haju i wysokich emocjach. Ale jeśli ona tak ma zamiast zdradzać męża powinna umieć w sobie to odkryć i leczyć. Bo efektem takiego postępowania jest zawsze emocjonalne wyczerpanie i stoczenie się na dno.

Gość gość
To nie prawda że bpd muszą ciągle jechać na haju.

Gość gość
takie kobiety sa opetane wynika to z dziecinstwa

Gość gość
Jakie kobiety jakie opętanie.Jesli masz na myśli bpd to autorka na pewno nie ma. Bpd to o niebo poważniejszy problem. U niej to banał, irytuje ją nadmierna pieszczotliwosc męża, sprawa do ogarnięcia na kilka sposobów.

Gość gość
Jestem przekonana, ze nie jedna kobieta zazdrosci Ci po cichu dobrego meza...

Gość gość
Dobrze Cię rozumiem. Mam tą samą sytuacje , mam cudownego męża pracowity sprząta dba i podporządkowuje się pod każdą moja zachciankę , a mimo to tez go zdradziłam bo tak jak ciebie meczy ktoś wchodzący za głęboko w **** potrzebowałam stanowczego faceta i stało się chociaż się otrząsnęła i zrozumiałam ze nikt nigdy nie pokocha mnie tak jak mąż , trzymam kciuki żeby to co zrobiłaś nigdy nie wyszło na światło dzienne i ciesz się z tego co masz bo wygralas los na loteri ... ja tez to zrozumiałam

Gość gośćnj88ijvu
Żeby nie był zbyt dobry i miły można Go jakos do tego namówić,nie trzeba od razu zdradzać..ja tez mam dobrego faceta i jakos nie mysle o zdradzaniu

Gość gość
gość dziś i co dalej go zdradzasz? x

Gość gość
kobiety jednak to swinie zdradzaja czesciej niz faceci

Gość gość
Ty myślisz że ten facet nie czuje co jest grane? Gwarantuje ci że do samego końca nie będziesz wiedziała o co chodzi kiedy kopnie cię w dupę. Pomijając to że zarazisz go jakimś syfem.

Gość gość
Dla mnie to zwykła qrwa. Przechodziłem przez to, poprzednik dobrze pisze - nawet się nie obejrzysz dostaniesz pozew z dowodami, a później zostanie Ci już tylko szloch. Ja dokładnie tak zrobiłem....i co...i jestem w tej chwili najszczęśliwszym człowiekiem na świecie mimo, że zanim się podniosłem trochę czasu minęło. Zapłacisz za to najwyższą cenę!

Gość gość
Ze ludziom chce sie wymyslac takie durne prowokacje.Chyba za duzo ogladaja co niektorych glupawych seriali.

Gość gość
fajne seriale nie są złe a tu na kafeterii scenariusze jak w "Trudnych Sprawach". Nowi autorzy scenariuszy nam rosną. Trzeba to spisać i wykorzystać

Gość gość
21:46 No wlasnie mialam na mysli bzdety typu "Trudne sprawy" czy te cale "Dlaczego ja".

Gość gość
tyle ze tak wlasnie wyglada zycie

Gość gość
Znam takie przypadki. Mój mąż też jest taki aż czasem do bólu jeśli w ogóle takie określenie tutaj pasuje. Zawsze pomocny, jak tylko pomyślę a nie zdążę powiedzieć to już to robi, miły, czuły, sprzata, pierze, gotuje to co umie, robi pyszne śniadanko, chodzi na zakupy, nawet ze mną bo ma dobry gust i potrafi doradzić, kupuje kwiaty bez okazji i prezenty. Zanim go poznałam to w życiu bym nie uwierzyła że istnieją tacy faceci. A tu proszę mnie się taki trafił i kocham go bardzo mocno i tak już 12 lat i mam wrażenie że z każdym dniem coraz bardziej ☺️

Gość gość
Ja tez nie lubię nudnych i dobrotliwych facecikow a do tego golasow i uczynnych spolecznikow.