Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz jest dla mnie za dobry

Polecane posty

Gość gość
To niech w********a k***a wredna z jego życia. Nic tak nie obnaża prawdziwej natury kobiety jak bycie miłym dłuższy czas. To jest genialny sposób żeby nie wpakować się w takie szambo i w pore zniknąć.

Gość gość
Znam takie przypadki. Mój mąż też jest taki aż czasem do bólu jeśli w ogóle takie określenie tutaj pasuje. Zawsze pomocny, jak tylko pomyślę a nie zdążę powiedzieć to już to robi, miły, czuły, sprzata, pierze, gotuje to co umie, robi pyszne śniadanko, chodzi na zakupy, nawet ze mną bo ma dobry gust i potrafi doradzić, kupuje kwiaty bez okazji i prezenty. Zanim go poznałam to w życiu bym nie uwierzyła że istnieją tacy faceci. A tu proszę mnie się taki trafił i kocham go bardzo mocno i tak już 12 lat i mam wrażenie że z każdym dniem coraz bardzie x i dlatego go ZDRADZASZ >>><>????

Gość marisssa30
Nie lubie facetów dobrych i milutkich dla wszystkich dookoła,takich ciepłych kluch jak ktos napisał społeczników i altruistów,męzczyzna powinien byc kochany i opiekunczy tylko dla mnie i dla naszych dzieci jesli bedziemy je mieli,my mamy dla Niego być całym swiatem wtedy na pewno Go nie zdradze chociaz jestem atrakcyjną kobietą i mam powodzenie

Gość gość
Mezowi zabieram cala wyplate a kolegom daje za darmo

Gość gość
Bo nie byłaś jeszcze ze złym i toksycznym mezczyzną dlatego nie miałaś porównania i nie potrafiłas docenić uszanować obecnego...

Gość gość
Haha ty śmieciu i jakim jeszcze trzeba być żebyś nie zdradziła? Nie lepiej się rozstać?

Gość gość
Skoro nie potrafisz odejść od ciepłych kluch to odpowiedz sobie na pytanie kim ty jesteś.

Gość gość
Wyznaje zasade dobrego opiekunczego męzczyzny sie nie zdradza i nie oszukuje chocby był ciepłą kluchą,cwaniak cham ściemniacz egoista albo babiarz czy inny taki który nie dba i nie szanuje kobiety niech nie czuje sie pewny ...

Gość gość
zdradzila bo nie zaznala zycia z chamem i nie wie co to jest

Gość gość
gość dziś Zawsze pomocny, jak tylko pomyślę a nie zdążę powiedzieć to już to robi, miły, czuły, sprzata, pierze, gotuje to co umie, robi pyszne śniadanko, chodzi na zakupy, nawet ze mną bo ma dobry gust i potrafi doradzić, kupuje kwiaty bez okazji i prezenty. Jak dorwę tego twojego to mu nogi z d..y powyrywam Przez takich jak on normalni mężczyźni muszą potem wysłuchiwać "A Pimpuś Grażynki to takie ciasta piecze że och" ,"Jakie śliczne malachitowe bolerko jej kupił", k...a co to jest bolerko?! "A Pimpek się wydepilował a ty sie nawet nie umyjesz śmierdzielu" Idziemy po ciebie pantoflarzu! Twoim własnym fularem cię uduszę (to taka apaszka panowie, też nie wiedziałem, sprawdziłem) Spod łóżka za nogę cię wyciągnę!

Gość gość
gość dziś zdradzila bo nie zaznala zycia z chamem i nie wie co to jest Tylko nie z chamem! Tylko nie z chamem, jest tyle innych kulturalnych słów hotentot, megaloman np

Gość gość
Autorko mam podobnie. Moj maz pracuje, zajmuje sie domem, zajmuje sie dzieckiem itd. To on gotuje itp. przez to nie szanuje go jako mezczyzne. Gdzie ci prawdziwi mezczyzni?

Gość gość
Mają lepsze żony niż ty przygłupie.

Gość gość
To ja z wczoraj z 22:54 i tak dla jasności. Nie napisałam że mi się to nie podoba. Nigdy nie zdradzilam swojego męża bo kocham go bardzo bardzo mocno. I każdej kobiecie zyczylabym właśnie takiego faceta. A poza tym to że jest dobry wcale nie znaczy że nie potrafi tupnac nogą. Jest po prostu idealny przynajmniej dla mnie ☺️

Gość gość
uuuu

Gość gość
to nie jest kwestia jaki facet jest dobry czy zły tylko natura kobiety czy ma kręgosłup czy nie , czy ma mózg w głowie czy w kroczu . ta sama kobieta będąc z dobrym po kilku latach zdradzi go z dupkiem i na odwrót będąc z dupkiem po latach zdradzi z dobrym. tak naprawdę to znudzi sie z każdym po czasie . nie jestem zwolennikiem przemocy ale kiedyś była kara na takie za szmaty i wypad , teraz nazywa sie to wyzwolenie czy szukanie szczęscia lub inne bzdety by usprawiedliwić kur.... i jeszcze sie śmieją jak bedzie rozwód to wycyckają dobrego męża bez oporu i wyrzutu bo im się należy . równouprawnienie ,ale nadal wielbić , kwiaty , prezenty, ustępowac, miejsca przepuszczac w drzwiach itp pusci sie taka a i tak z faceta będą sie śmiać bo nie zadawalał nie dbał . nie warto być uczciwym dobrym dla kobiety bo ciebie zdradzi albo jak jesteś singlem nic nie poderwiesz wiem co mówie od jakiegoś czasu tak robię i nie narzekam na brak zainteresowania , tylko nieraz zle sie z tym czuje i mam coraz gorsze mniemanie o kobietach same na to sobie zapracowały , już przestałem wierzyć że w tym tłumie puszczalskich jest jakaś normalna ciepła uczciwa kobieta ,raczej bedzie taką tylko chwilę rok moze kilka a inne jej przypomną doradzą czy z zawisci czy innej kobiecej logiki by krocze zamieniło sie miejscem z mózgiem

Gość mam wielki tenis
Kobieta nie ma mózgu, ma za to przyrząd do przedłużania gatunku. Kto wie jak, korzystaale kto nie wie, wychowuje dzieci tego, który wie. Pozdrawiam wszystkie laski, które mają grzecznych mężów :D

Gość gość
dziś Szukaj swojego ideału w pierdlu, wśród sprawców przemocy domowej idiotko.

Gość gość
Mięczaki i ciepłe kluchy znowu ględzą o tym jakie kobiety są wredne i niedobre...że kazda tak czy siak w koncu zdradzi..z wami w ogóle nie warto dyskutować i udowadniać ze są kobiety które potrafią byc uczciwe i lojalne...a tak apropos to miałam faceta który sie uwazał za porządnego a ciągle kłamał i manipulował

Gość gość
kobiety nie potrafia byc wierne po 8 do 10 lat kazda kobeita zdradzi