Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 miesięczniak ciągle nic nie mówi czy to może być autyzm

Polecane posty

Gość gość

Denerwuje się - czy szczepionki mogły spowodowac autyzm?

Gość gość
Tak. U matki

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Tak to autyzm. Moje zaczęło mowic pelnymi zdaniami jak mialo pol roku, wiec z Twoim dzieckiem na pewno jest coś nie tak...

Gość gość
Tak autorko ja bym na twoim miejscu już dzis pobiegla do psychologa bo dziecko ma autyzm. Jeszcze jak szczepila to już pewne. Nie wiem jak można być tak głupim i wymagać od 8 miesięcznego dziecka aby mówiło. Moje ma 1,5 i też nie mówi to dopiero autyzm. Kobieto idź się leczyć na nogi bo na głowę już za późno

Gość gość
Wyścig szczurów od kołyski skoro dziecko nie mówi to już autyzm ,sory kto Ci takich głupot naopowiadał? Szwagierka na fb pochwaliła się że usłyszała mama z ust swojego dziecka nie wiem z 5ms miało dziecko (oczywiście było to nieświadomie ze strony dziecka ponoć to nic była ) a teraz 7 ms i nawet mama nie mówi taaaak autyzm.Baw dobrze się z dzieckiem a nie siedź na necie głupot nie czytaj.

Gość gość
Teraz dzieci mówią bardzo późno bo po intensywnych szczepieniach dostają afazji. Zacznie mówić jak będzie miał jakieś dwa latka. W wieku trzech może będzie mówił już brum brum miał hau hau itp.

Gość gość
Zapomniałaś dodać,że u matek też następuję galopująca głupota!

Gość gość
Banda kretynow! Nie mowi, znaczy nie gaworzy?! Moja cora odkad nauczyla sie raczkowac ,gaworzenie i nauke mowy odstawila na bok. Znow zaczela cos " gadac po swojemu" gdy juz pewnie chodzila. I szczepilam na wszystko , na to nieobowiazkowe tez, jest wesola , usmiechnieta i niezmiernie towarzyska.