Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko meliniary uprawiaja sex przed ślubem

Polecane posty

Gość gość
Zboczony ruchacz ślub nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
weź się do jakiejś roboty, a nie siedzisz i wymyślasz jak by tu dowalić na forum :)

Gość gość
Puszczalstwo wywodzi się z melin. To fakt

Gość gość
A po ślubie z mężem to już nie puszczalstwo ? :)

Gość gość
Skoro sex taki zły to po ślubie też, bądzcie konsekwentni, kradzież nie może raz być zła a raz dobra

Gość gość
gość dziś Też mnie zawsze bawi, że dla tego gościa seks przed ślubem to puszczalstwo, a po już nie. Zamiast rozdzielać, powinien piętnować sam seks jako taki w każdej sytuacji

Gość gość
Po ślubie to już można się bzykać bo ktoś musi robić dzieci

Gość gość
gość dziś Nie, bo to też puszczalstwo hipokryto! Dzieci cie nie usprawiedliwiają, bo możesz adoptować, a jak nie, to mamy taki poziom medycyny, że nawet seksu nie trzeba by zrobić dzieci!

Gość gość
Dzieci się nie adoptuje tylko robi, co mnie obchodzi obcy bachor. I jak chcesz mieć dziecko bez seksu ? z probówki ? może bocian ci przyniesie.

Gość gość
Już pisałam, mamy taki postęp medycyny i innych nauk, że w tych czasach tylko chuć nas ogranicza, by dzieci były bez seksu. To żadne usprawiedliwienie, bo ktoś już napisał, że kradzież nie może być dobra i zła, tak samo seks, jak uważasz, że jest zły, to jest zły zawsze i tyle.

Gość gość
14:27 Czy jesteś przeciw aborcji?

Gość gość
Ale dopuszcza się wyjątek, po ślubie i dla zrobienia dziecka, wtedy jest dobry i tylko wtedy...

Gość gość
Czy jesteś przeciw aborcji? xxxxx tak

Gość gość
gość dziś Nie jest dobry, tak, jak zabójstwo nie jest dobre nawet w obronie własnej, ani kradzież z głodu.

Gość gość
14:41 Aha, ale już adoptować cudzych bachorów nie chcesz, bo przyjemniej jest wsadzić w dziursko i zrobić dzieciaka? :D Kolejny bardzo konsekwentny "obrońca życia" To życie w domu dziecka jest gorsze, niż to w brzuchu jakiejś kobiety? Podobno każde życie zasługuje na szacunek i ochronę, ale jak widać nie. Aż wstyd należeć do gatunku ludzkiego, bo jedni chcą skrobać na potęgę, a drudzy udają, że chodzi o życie, ale to już żyjące mają głęboko.

Gość gość
Jest dobry bo daje nowe życie.

Gość gość
I przy okazji mogę sobie pobzykać, żona nie odmówi bo też będzie chciała dzieciaka. :)

Gość gość
gość dziś Nie musi się dowiadywać. Jak jesteś za ochroną życia, to to pokaż, a nie pieprzysz z pogardą o obcych "bachorach". Geny to nie wszystko, bo własne też Ci może pokazać, jak odpowiednio nie wychowasz. Ale co ja ci będę tłumaczyć? "Zamiast usuwać - oddaj, ale sam nie adoptuję" typowe :D

Gość gość
15:08 Nie pobzykasz, bo bzyka sie w burdelu kurtyzanę, a dziecko się płodzi, bo taki jest cel małżeństwa, a potem się nie grzeszy, tak tylko przypominam.

Gość gość
Zamiast usuwać - oddaj, ale sam nie adoptuję xxxxx raczej "zamiast usuwać urodź i wychowaj, nie oddawaj do domu dziecka, to twoje dziecko"

Gość gość
gość dziś Zwykle jednak pozostawiacie resztki wyboru, jeśli kobieta nie chce wychować, by oddała.

Gość gość
gość dziś Tylko jej dziecko? Dziecko jeszcze ma ojca

Gość gość
Zawsze ktoś się znajdzie kto będzie chciał adoptować, przynajmniej ci co nie mogą mieć własnego. Ja nie muszę chcieć adaptować.

Gość gość
gość dziś Jak jesteś za ochroną życia, to je chroń i uratuj jakieś życie, bo o chętnych, to każdy mówi i na tym się kończy.

Gość gość
Jak jesteś za ochroną życia, to je chroń i uratuj jakieś życie xxxx to piszę żeby zawsze bez względu na wszystko urodzić i zawsze będę tak pisał....

Gość gość
To ja byłam meliniara :-D

Gość gość
To ja byłam meliniara xxxxx a kogo to obchodzi, nawet autora nie. nie znasz powodow takiego jego pisania

Gość gość
gość dziś Skoro bez względu na wszystko, to przy zagrożeniu życia też trzeba rodzić?

Gość gość
meliniary uprawiają sex przed ślubem