Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WITAMINY 3 trymestr

Polecane posty

Gość gość

Cześć , Jestem w 3 trymestrze do tej pory brałam PREGNE PLUS + PREGNA DHA czy coś powinnam dołączyć w 3 trymestrze ?

Gość gość
mi lekarz dopisał zelazo i magnez ale dopytaj lekarza

Gość gość
Ja biorę od 2 trymestru falvit mama, pregna dha, magnez, kwas foliowy.

Gość Gosiaczek 15
Totalnie niezbędny okazał się dla mnie suplement z żelazem w trakcie ciąży. Udało mi się na szczęście szybko pozbyć niedoboru. Zastosowałam chela-ferr bio complex i mogę go zdecydowanie wam polecić.

Gość Rozalia 91
Ja z drugiej strony mogę was przestrzec przed jednym z suplementów, z którym ja miałam kontakt. Mowa o acti-globin. Ten syf powoduje strasznie bóle żołądka, nie da się tego brać.

Gość Kikka Mi
Żaden z suplementów nie jest chyba tak beznadziejny dla żołądka jak acti-globin. Ból nie odpuścił po tygodniu od odstawienia. Porażka

Gość Olga 211
Koniecznie czytajcie dziewczyny opinie przed zakupem. Wiele kobiet pisze o acti-globin i jego skutkach ubocznych, Poza tym wiadomo, że ta forma żelaza słabo się przyswaja.

Gość Dosia 91
Ja w okresie ciąży postawiłam na najpewniejszą opcję - Chela-ferr bio complex. To idealny wybór - świetnie się przyswaja i jest bezpieczny dla żołądka.

Gość Nosia 92
Świetna przyswajalność chela-ferr to jedna rzecz, a w sumie kolejnym bardzo ważnym czynnikiem jest to, jak bezpieczny jest jeżeli chodzi o forme przyjmowania. Ten preparat w ogóle nie drażni żołądka tak jak inne.

Gość Didi 24
Mi lekarz też zalecił Chela-ferr bio complex, bo powiedział, że to najlepiej przyswajalny z suplementów z żelazem. Faktycznie nie miałam żadnych niedoborów :)

Gość Danuta Joanna
Żelazo w ciąży jest niezbędne w suplementacji. też jestem zdania, że najskuteczniejszą i najbezpiecznieszą opcją jest chelat. Chela-mag b6 to najlepszy wybór.

Ja podczas 3 trymestru brałam podobnie jak wcześniej tylko witaminy Folik Mama 2/3. Brałam je nawet dłużej bo jeszcze podczas karmienia piersią.

Gość gość
WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!! WON kuuvrwo ze spamem góownalika!!!

Gość gość
Ja w trzecim trymestrze nie brałam właściwie już nic.

Gość gość
ja żelazo przyjmuję stosując suplementację dicoferem. Świetnie się przyswaja i nie mam żadnych niedoborów, a maluszek dobrze się rozwija