Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kał kobiety może być toksyczny i szkodliwy dla zdrowia?

Polecane posty

Gość gość

Bo bardzo chciałbym to zjeść ale mam pewne obawy...

Gość gość
oj to prawda, mnie żona karmi kupką raz w tygodniu i nie narzekam. Jestem stolarzem i zrobiłem nawet specjalny kibelek na którym siada żona a ja się kładę pod spodem i rozkoszuję jej cudownymi odchodami 👄

Gość gość
Jak kiedyś lizałem lasce od\byt i jeden jedyny raz była tam lekko nieświeża i poczułem ten zapach to to dzisiaj mi słabo... a co dopiero jeść gó\wno :O Jesteście zryci.

Gość rafauuuu
Umawiałem się kiedyś z dominami oferującymi scat, to było w Bytomiu. Było tam kilka domin i płaciłem im za pastwienie się nade mną:) Dominacja toaletowa była zwieńczeniem każdej sesji, jak była zabawa z 3 paniami, to przyjmowałem na ciało i w usta stolec wszystkich trzech pań, potem byłem częściowo spłukany ich ciepłym moczem. Ale to było dawno temu, teraz żona, dzieci... Chociaż do dzisiaj mi staje jak sobie przypomnę tamte akcje. PS. Jadłem kał i nigdy nic mi nie zaszkodziło.

Gość gość
fuuuuu ty cholerny oblechu!!!! Przestań to pisać!!!!

Gość gość
Kolego Scat ... jesli chodzi Ci o tego typu zabawy, musisz być czujny niebotycznie. W szczególności, gdy scat oferuje Domina ! Dlaczego ? Otóż gros z nich zawiązuje Ci oczy, występuje w pełnym ubraniu, spódniczce, płaszczu etc, wszystko to ogranicza wydatnie możliwości kontrolowania każdego jej ruchu. Niektóre mają ok. 8-10 klientów chętnych na te wyuzdane zabawy dziennie. A teraz powiem Ci co mi się przytrafiło u pewnej dominy, która się już nie ogłasza nigdzie. Była cudowna- figura, nylony, uroda, znajomość tematu. Na początku zapytała czy wolałbym by była ubrana w pełni czy w bieliźnie - wybrałem pierwszą opcję, pytała także o scat itp, ja ochoczo odpowiedziałem twierdząco. Potem zniknęła gdzieś w łazience, potem ja tam się udałem. Jako, że jestem zawsze ciekawy alkowy div, zawsze w łazience sprawdzam czy nie ma ich używanej bielizn itd, u niej zaciekawiła mnie zamknięta niezwykle hermetycznie szafka, niezbyt pasująca do całego łazienkowego kompletu, lecz nie szło jej nijak otworzyć. Ale ok, wróciłem do kopulodromu i zabawa się zaczęła ....., ale po jakimś czasie dzwonek - przyszedł jakiś gość, powiedziała, że to jej chłopak. Mi to było całkiem obojętne czy ma kogoś czy też nie, ale wkurzało mnie, że był jakiś samiec obok w pokoju .... Trochę zniecierpliwiony poprosiłem o scat ... Moja domina jakoś troszkę dziwnie się gimnastykowała, coś sobie jakby macała, w końcu ..... strzeliła na mnie całą bombonierą ..... ale jakoś dziwnie ... tak jakby po prostu strzeliła i dawno się nie wypróżniała ...., .... lecz zaraz potem wypadła prezerwatywa ..., ja patrzę na nią, a ona: "twoja pani, s.k********.s.y.n.u robiła sobie palcówkę w prezerwatywie przed twym przyjściem i zostawiła ją tam dla ciebie". Nawet bardzo mnie to podnieciło i wtedy strzeliłem jak z szotgana. Jednak chwilkę po szczytowaniu, gdy zbierałem trufle z siebie, jakoś troszkę ostygnięte były, ale pozbierałem je w torebkę i do łazienki idę się umyć .... i tu NASTĄPIŁ TOTALNY SZOK !!!! Otwieram dzwi do łazienki, a tam ten koleś - podobno jej chłopak z papierosem w ustach, z piwem Warka Strong, ciemnym palonym, przy otwartej tej tajemniczej szafce, najzwyczajniej w świecie ładuje stolca do prezerwatywy nad wanną, a obok niego spoczywa już zawinięta jedna w pełni nadziana brązem, niczym kaszanka. Osłupiałem !!!! Zrozumiałem w ułamku sekundy skąd ta tajemna szafka tak zamknięta, ta prezerwatywa, chłodny stolec mej dominy na mnie i uprzednie majstrowanie w swym kroczu mej Pani Proszę, Kolego, mniej to na względzie i bądź czujny, ale skoro taka Domina ma tylu dziennie chłopa i każdy chce czekolady, szczególnie teraz, gdy robi się zimno na dworzu, skądś ją musi brać, bo własne moce przerobowe są za nikłe.

Gość gość
IKS DE