Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzenie w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Być może to nie jest moja sprawa, ale szef poszerzył działalność w naszej firmie i utworzył nowe stanowisko, zatrudniając młodziutką dziewczynę w trakcie magisterki. Nie mogę nic złego powiedzieć o tym pomyśle, ani o tej dziewczynce, ale jestem zaniepokojona jedną rzeczą. Jakiś czas temu gdy przechodziłam koło gabinetu szefa usłyszałam pewne odgłosy, okazało się, że to ta dziewczyna z nim wtedy była. Obserwowałam ją potem do końca dnia i była dość zmieszana, ostatnio ta sytuacja powtórzyła się kolejny raz. Bardzo mnie to szokuje.

Gość gość
No i będzie kolejny awans przez łóżko.

Gość gość
Jakoś dziwnie mi to wszystko wygląda bo takie zachowanie nie pasuje mi ani do szefa, ani do tej dziewczyny... Mam nadzieję, że nie dzieje jej się krzywda. Tylko szokuje mnie ta sytuacja, zwłaszcza patrząc na to ile szef ma lat, a ile ona.

Gość gość
Najlepiej puść plotkę albo donies żonie tego pana tak żeby nikt się nie domyślił ze to Ty

Gość gość
Nie zależy mi na tym żeby puścić plotkę w firmie i skompromitować szefa czy tą dziewczynę. Nasz zespół pracowników nie jest bardzo duży, więc od razu by można było dojść. Jednak wszyscy tutaj pracujący to starsi ludzie, ta dziewczyna jest najmłodsza. Szef jest wdowcem.