Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy niebede miec faceta bo chca odrazu sie bzykac.

Polecane posty

Gość gość

Co za ciezkie czasy ,co poznam faceta od razu by chcial sie bzykac i to nie powiem, ze na pierwszej randce ale po 3miesiacach, po pol roku i po kilku spotkaniach. Nalegaja na seks ,a potem sie dupa nasyca i olewaja ,bo tylko o jedno im chodzi.Teraz nie ma czegos takiego ze ,facet bedzie do mnie jezdzil z dwa lata ,potem slub seks jesli nie ma szybkiego seksu, to oni tez rezygnuja lub dostana d**y i tez jest zle. Wiec najlepiej zostac samemu...

Gość gość
Weź pigułkę, weź pigułkę. ♩♩♩♩

Gość gość
Swiat jest zamocno przesycony seksem i niczym wiecej. Faceci pozadaja kobiet tylko do lozka i nie chca sie wiazac na stale ,ale bzykac za darmo ,to by chcieli...

Gość gość
No i co kazdy z facetow taki madry, ze chca dziewic a teraz jak im wygarnelam cisza .wchodzicie na wszystko co sie rusza ,nawet jak jest brzydkie, zeby sie odr****** zaspokoic .a czyjesc uczucia to macie w d***e ,samce.

Gość gość
No i co taka cisza .gdzie jestescie r/uchacze ,co teraz ru/chacie?

Gość gość
Gdzie jest ten ćwok od dziewic?

Gość gość
To nie z facetami jest coś nie tak tylko z Tobą. Facet ma 2 lata czekać? Ile Ty masz lat? 16? Nie mówię żeby na pierwszym spotkaniu iść ze sobą do łóżka, ale 2 lata??? Serio?? To nie jest normalne

Gość gość
16:34 to jest bardzo normalne. Od p****li i wiecznego walenia konia już niektórym mózg zlasowało.

Gość gość
Przeciez jak tak bardzo pragna dziewic, to dlaczego mialby dwa lata nie zaczekac, a chca bzykac wszystko co sie rusza. no pytam sie ,gdzie jestescie *****cze ,bo przeciez chcecie ****** juz po 3 miesiacach i po pol roku ,nawet jak jeszcze nie ma wiezi ,a potem zdziwieni ze nie ma dziewic.To zawiazcie sobie na petelke malego i dajcie tym dziewczynom czas na cos wiecej, niz sam seks.

Gość gość
Pewnie jesteś po prostu aseksualna tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Żeby nazywać *****czami gości którzy po pół roku chcą uprawiać seks xdd a i ja nie walę konia, jestem normalną, zdrową kobietą

Gość gość
I po 3 miesiach jak dostana d**y, to tez nazywaja takie laski szmatami ,co to daje, czy dam po pol, roku, czy po roku .Oni chca szybkiego zamoczenia, reszta sie w ogole nie liczy. Jakos sa zwiazki gdzie w ogole nie uprawiaja seksu i zyja.

Gość gość
Walenie konia, od czasu do czasu, jak się nie ma kobiety, jest jak najbardziej rzeczą normalną, bo w ten sposób mężczyzna rozładowuje napięcie seksualne.

Gość gość
No to walcie sobie te konie ile chcecie, ale prosze nie wymuszac na mnie na sile seksu i w ogole seksu od innych dziewczyn, przed slubem. bo potem pretensje do kobiet ,ze nie ma dziewic to prosze sobie jajka zawiazywac na petelke!

Gość gość
Żeby była jasność jak facet Cię olewa to nie dlatego, że dałaś mu d**y po 3 miesiacach zwiazku, a po prostu chcę zakończyć związek. Żaden ru/chacz nie bedzie czekal 3 miesiecy na przelecenie jakiejs panienki. Owszem, są takie związki, ale są to zwiazki aseksualistów, nie zdrowych ludzi. Oczywiście nie mówię tu o parach wierzących, bo to rozumiem i szanuję, ale w innym przypadku zwlekanie pół roku powyżej 16 roku życia, jeśli nie jesteś dziewicą, dla własnego widzimi się wskazuje na zaburzenia seksualne lub psychiczne

Gość gość
Tak odwlekanie ,bo oddalam sie po pol roku jako dziewica i co ,rozj***lo sie wszystko. wiec tutaj wcale czas i miejsce nie ma znaczenia.Chodzi wam tylko o sam akt seksualny i nic wiecej, ale wy sie do tego nigdy w zyciu nie przyznacie, bo byscie musieli chodzic do agencji i tam placic spore sumy, jak mozna byc w zwiazku bzykac a potem kogos z dnia na dzien rzucic jak wycieraczke.Dziekuje ,wiec zawiążcie sobie nawet na dwie petelki.

Gość gość
Ja nigdy jakoś nie miałem dziewczyny, jestem prawikiem już dość w pewnym wieku. Rozładowuję napięcie od czasu do czasu, przez to mam spokój z kobietami, nie ganiam za seksem. Nie jest mi niezbędny do życia. W dodatku nie mógłbym być z kobietą dla samego seksu, bo w końcu pewnie i tak by się znudził, i wolałbym samo zaspokojenie dla rozładowania napięcia. Kobieta do związku według mnie, musi być bratnia duszą, z podobnym spojrzeniem na świat, ktoś w rodzaju pocieszyciela, kumpla przez całe życie, do śmierci. Związku na samym pożądaniu według mnie nie można budować.

Gość gość
17;09 To olej ,ona tez by cie olala. Faceci sa tylko do jednego bzykania .zaden z nich sie nienadaje do zycia ,zwiazku ,zalozenia rodziny. Taka prawda, bo po seksie zmieniaja zachowanie .wiem bo to przerabialam, wiec jak kobieta chce tylko seksu, to moze miec kazdego ,o kazdej godzinie.