Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie zdanie na temat smierci 11 miesiecznego Charliego Garda

Polecane posty

Gość gość

Czy sad zadecydowal slusznie aby odlaczyc go od aparatury i ' pozwolic mu tym samym godnie odejsc ' cz jednak rodzice mieli racje aby wyslac go na eksperymentalna terapie a pozniej zabrac go do domu aby tam umieral

Gość gość
umarł to umarł. nikt mu zycia nie wroci

trudna sprawa, ale z tego, co wyczytalam to dziecko bylo gluche i niewidome, wiec chyba jednak sad wydal sluszny wyrok

Gość gość
być może jeśli płaciliby ze swojej kieszeni dziecko nadal by "żyło".

Gość gość
no tak, zabijmy to co głuche i niewidome, a co tam, zabijmy kazdego niepelnosprawnego, grubego, pryszczatego, z krzywymi kręgosłupem i wszystkich którzy mieli czelnosc sie spojrzec na wielką ksiezniczke :o

rodzicie mieli cos Kolo 1,5 mln funtow,wiec chcieli placic ze swojej kieszeni tego dziecka nikt nie zabil! Ono umarlo po odlaczeniu aparatow podczymujacych jego zycie. ten chlopczyk nigdy nie moglby samodzielnie jesc ani oddychac, mial czesto ataki padaczki i nie mial szans na poprawe

Gość gość
Jego organizm sprawial mu bol, mimo tego ze nie umial plakac cierpial, mozg byl uszkodzony, tak jak centralny uklad nerwowy, dziecko bylo gluche , nieme i nie bylo szans nawet po tej rewelacyjnej terapi, by odzyskal choc po czesci sprawnosc i swiadomosc! A ta rewelacyjna terapia , ktora jest w fazie testowania na myszach, miala tylko wzmocnic miesnie, ktorymi i tak nie bylby w stanie wladac. Media donosza o bezdusznosci sadu ,szpitala i rozpaczliwej walce rodzicow o zycie dziecka. Dziecka ktore bylo sztucznie podtrzymywane przy zyciu, ba nawet nie utrzymywane przy zyciu, a w fazie dotleniane mechanicznie komorek, by nieobumarly!

Gość gość
błagam cie laska nie dobijaj mnie. mało to było przepadków w których człowiek cudem ozywał? nawet u mnie w szpitalu niejednokrotnie byłam tego swiadkiem. to ale jak mam traktowac powaznie wypowiedzi babska które uwaza ze roczniak bez pieluchy to tresowany pies...

traktuj jak sobie chcesz, a babskiem to ty jestes i to zaklamanym, 10 minut temu pisalas, ze trzylatek popuszczajacy w gacie to chory obszczaniec, a teraz burzysz sie, ze ktos zakonczyl cierpienie niemowlaka, ktory nie mial szans na przezycie... i nie napisalam, ze twoje dziecko jest tresowanym psem, tylko ze ty jestes tresujaca matka, a to roznica

Gość gość
Tym razem jednak jego uklad oddechowy nie podjal pracy samodzielnie, znaczy cudu nie bylo.

Gość gość
Bo jest chorym obszczancem, to nienormalne by 3 latek nie pojmować jak sie mocz trzyma :o

gość dziś Charlie nigdy by tego nie wiedzial... wedlug lekarzy 3-latek robiacy w gacie nie jest chory

Gość gość
"gość dziś Bo jest chorym obszczancem, to nienormalne by 3 latek nie pojmować jak sie mocz trzyma pechowiec.gif" Z niezłej patologi pochodzisz skoro o dziecku piszesz obszczaniec fujjj Twój 16 letni synek wiesz jak mówi o Tobie " o idzie moja stara k***a " :) ps pokaz mi jakiś przepis który mówi, ze 3 latek mający problemy z układem moczowym jest nienormalny .

Gość gość
wedlug ktorych lekarzy? moze amerykanckich naukowców? własnie problem w tym ze dziecko po 3cim roku zycia, ktore nie trzyma moczu jest chore

Gość gość
Czasem większym dowodem miłości jest pozwolić komuś odejść niż podtrzymywać przy życiu na siłę kiedy to sprawia ból a szans i tak nie ma

Gość gość
A co mial tak cierpiec ? Dorosli ludzie, ktorzy cierpia na raka blagaja o eutanazje z powodu bolu.

Wedlug niemieckich pediatrow, od kilku lat przdszkolaki w Niemczech moga nosic pieluche do ukonczenia 5-go roku zycia (jest to zadko spotykane, ale sie zdarza)

Gość gość
"gość dziś wedlug ktorych lekarzy? moze amerykanckich naukowców? własnie problem w tym ze dziecko po 3cim roku zycia, ktore nie trzyma moczu jest chore" ok to teraz pokaz mi taki przepis , artykuł na którym opierasz swoja "wiedzę". OD 3 lat chodzę z córka do nefrologa (ma wadę nerek ) i pierwsze słyszę zeby 3 latek który sika czasami w majtki =nienormalny .

Gość gość
NIENORMALNE by lał pod siebie i jest chory, a nie ze on jest uposledzony. uposledzony to by był gdyby pomimo bycia zdrowym szczał pod siebie. baby, wy naprawde jestescie takie szurniete czy udajecie? :o

Gość gość
Temat o Charlima te o szczaniu w gacie :o

Gość gość
Jak bylam mala czesto sie moczylam lezalam w szpitalach nic nie wykrywali ale z nerkami mam problem do dzis. Kolki nerkowe piasek kamienie i zlogi.

Gość gość
Tugoja dziś gość dziś daj spokuj i pogodz sie z faktem, ze nie masz racji x spokUj? :D naprawde? haha nie wierze, no nie wierze. ty chcesz być wiarygodna? kobieto. jestem po psychiatrii, a ty mi tu wypisujesz, ze dziecko 3 letnie nie jest chore gdy nie trzyma moczu :D ZAWSZE w takich przypadkach ma to podłoże chorobowe. Albo fizyczne, albo psychiczne. Zaden zdrowy trzylatek nie leje w gacie "bo tak" ;)

Gość gość
A co twoje kolki i zlogi maja do smierci tego chlopca ?? Temat nie jest o moczeniu sie

Gość gość
Ja prdl. Tosmy o smierci podyskutowaly

Gość gość
19.37 psychiatra i takie dno:( . Zachowujesz sie na tym forum.jak.wsciekla suka.

Gość gość
przynajmniej się nie męczy, a rodzice chcący aby go podtrzymywać w takim stanie przy życiu to egoiści, nie mogłabym patrzeć spokojnie aż na taki ból dziecka.

Gość gość
i tu sie zgadzam z przedmowczynia