Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy będąc zakochanym w kimś

Polecane posty

Gość gość

jest sens umawiać się z innymi facetami? Bo brakuje mi bliskości i w ogole, ale zakochałam się w facecie który chyba sam nie wie czego chce i sama nie wiem czy czekać czy może zacząć się umawiać, tylko czy to jakiś sens ma?

Gość gość
Umawaiaj sie z innymi,nie ma na co czekac.

Gość gość
a jak ten się jednak zdecyduje i będzie chciał to co wtedy?

Gość gość
a ja to p1erdole kiedy chce to rocham

Gość gość
To zobaczysz jak bedzie.W miedzyczasie mozesz poznac kogos innego kto bedzie na cos zdecydowany i zapomnisz pomalu o tamtym.Jezeli nie poznasz to z tamtym ktorego kochasz.Nie warto marnowac sobie zycia czekajac na cos co moze nigdy nie nastapic.

Gość gość
do burdelu na dz1wki

Gość gość
od wyboru do koloru

Gość gość
blondyneczki szatynki murzynki czarniuskie czerwonki brunetki rude

Gość gość
bo ja się boję że poznam kogoś naprawdę fajnego, a potem się okaże że ten facet w którym jestem zakochana będzie chciał się umówić, i co ja wtedy zrobię? Nie chcę nikogo zranić, ale sama też nie chcę być

Gość dobra zmiana
nie ma sensu bo po co ?

Gość gość
umawiaj się

Gość gość
Nie mysl co bedzie potem bo nie wiesz,potem sie bedziesz zastanawiac i zobaczysz co zycie pokaze.Od przybytku glowa nie boli.

Gość gość
Do 19:35 Nacpales sie czegos?

Gość gość
Do 19:38 Hehe

Gość Ja_Dyzio
coraz więcej kobiet podchodzi do randkowania jak do dyscypliny sportowej i w notatniku ma zaplanowane : - w poniedziałek spotkanie z Heńkiem i wspólny obiad o godz. 15:00 w restauracji, na obiad zaprasza Heniek , wieczorem wspólna kolacja z Jurkiem u Jurka w domu połączona ze śniadaniem, po wspólnym prysznicu Jurek odwozi kobietę do pracy - wtorek spotkanie biznesowe i wspólna kolacja z kolegą Von Vorman z Niemiec, szampan i bzykanie w hotelu na koszt Niemca - środa kolacja z Szefem i na koszt Szefa, omówienie spraw biznesowych u Szefa w domu , wspólna kąpiel i bzykanie do rana, nad ranem Szef oznajmia, jedź tramwajem do pracy kobieto, lepiej aby Nas nie widzieli razem - czwartek Mirek od dawna zapraszał do siebie na kolację , więc kobieta nie odmówiła Mirkowi i przybyła do Mirka w krótkiej czarnej a ponieważ znają się jak stare dobre małżeństwo to bzykanie było do białego rana i kobieta pojechała do swojego biura w skowronkach - piątek wspaniale się zapowiada piątek i weekend we dwoje , więc kobieta z Zenkiem jest zaproszona na grilla , będą znajomi i stara gwardia na grillu , będzie ognisko na łące i 100 litrów browara do wypicia a Zenek jest super facetem i oprócz firmy produkcyjnej , która świetnie funkcjonuje to jeszcze posiada restaurację i hotel, więc po grillu i ognisku nad ranem , kobieta chętnie spędza weekend w objęciach Zenka i z niedzieli na poniedziałek zalicza z przyjemnością kolejne bzykanie a w poniedziałek Szef zapyta kobietę dlaczego w każdy poniedziałek zasypiasz w fotelu w czasie godzin pracy ?

Gość gość
ja akurat z nikim się nie umawiam :( nie ważne czy to poniedziałek czy sobota