Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka24

samobójstwo

Polecane posty

Gość desperatka24

czy umrę na 100% jeśl połknę całe opakowanie chlorku potasu? proszę o szczere odpowiedzi

Gość gośćśćć
czemu chcesz umierać?

Gość gość
nie zabijaj sie, warto zyc !

Gość desperatka24
nieważne poprostu chce. zrobiłam rzeczy których już nie da sie odkęcić wiec darujcie sobie pytania

Gość gość
Co z tego ze nie da sie odkrecic! Zycie toczy sie dalej i tyle. Chcesz poniesc za cos kare to zyj godnie!

Gość gość
Pomoc w samobójstwie jest karalna, a przede wszystkim niemoralna. Musisz być wyjątkowo podłą osobą jeżeli chcesz obarczać czyjeś sumienie swoją śmiercią.

Gość gość
Zawsze jest wyjscie, nawet jak Ty go nie widzisz. Napisz co sie stalo to pomyslimy?

Gość desperatka24
Napisałam do dziewczyny w której się podkochiwałam , że ją kocham i ona to udosepnila na FB i wysmiala mnie i teraz wszyscy wiedza ze jestem lesbijka...

Gość gość
Oj tam, z czasem sprawa przycichnie. To ta dziewczyna powinna się wstydzić że Cię wycomingoutowała bez Twojego pozwolenia. Przytulam.

Gość gość
no i dlatego chcesz się zabijać? no daj spokój, ja nie jestem zbyt tolerancyjna, daleko mi do popierania homoseksualizmu, ale gdybym się dowiedziała żę jakaś koleżanka jest lesbijką to nie zmieniłabym do niej mojego nastawienia do niej. Bez przesady.

Gość desperatka24
Dodam, ze pochodze z miasteczka i katolickiej rodziny...

Gość gość
Daj spokój, nie ty pierwsza i nie ostatnia. Ludzie zawsze gadali i gadać będą, teraz ty jesteś na tapecie, wydarzy się coś innego to zmienią obiekt zainteresowania i tak w kółko,ale z pewnością nie jest to warte takiego poświęcenia nic nie jest tego warte! Staw czoła rzeczywistości i żyj! Nie możesz wyjechać do innego miasta?, to najlepsze rozwiązanie by było.

Gość zyczliwadjdd983
moja mama jest lekarką na pogotowiu, codziennie ratuje samobjców...wiesz jakie to cholernie cierpienie skazywac się na męczenską smierc?zdychac przez 2 tygodnie,gdy kwas wyzarł ci zoladek watrobe.na to nie ma antidotum...a polskie prawo zabrania eutanzji.ZAtrucie jest najgorszym pomysłem.Poszukaj innego. Ps.Czego sie spodziewałaś robiąc normalnej dziewczynie taki numer???To normalne ,ze cie wysmiała.Radzę zmienic otoczenie,szkołe,zanjomych,miasto,zawód...odbrócic to w zart i zyc dalej.Czas wszsytko wyleczy.sprawa ucichnie..taka błahostka nie jest powodem by przekreslac swoje zycie,szanse na szczescie,przyszlosc,rozwoj,itp.Za pare lat bedziesz sie z tego smiac.Ludzie maja gorsze problemy i zyją.

Gość gość
Skoro jesteś lesbijką to dlaczego chcesz to ukrywać ? Dowiedzieli sie i ok , teraz będzie Ci łatwiej . Ludzie pogadają i przestaną a ty dzięki temu że się ujawniłaś masz teraz szanse poznać kogoś z kim stworzysz związek. A jeśłi masz problem z tym że koleżanki będą gadać to zawsze możesz powiedzieć że zrobiłaś sobie żarty z koleżanki a ona to wzięła na poważne .

Gość gość
Ja tez, bo zawsze kochalam jakiegos faceta. Szlam do lozka a potem mi nic nie wychodzilo ,gdy teraz spotka mnie porazka znowu z facetem, a znowu z nim spalam ,to z miejsca sie piz/gne pod pociag, bo jestem z nim zareczona.

Gość gość
Dlatego nie mam konta na fejsie. Dobrze zostalas ujawniona, teraz dopiero mozesz byc soba a nie sie ukrywac. Wkoncu moze spodkasz milosc swojego zycia. A ta dziewczyna nie warta byla Twoich zabiegow najwidoczniej. W tych czasach to przeciez nic dziwnego przynajmniej dla mnie. Wiesz co na taka dziewuche podziala? To ze sie nie poddasz, ze bedziesz chodzila z glowa podniesiona do gory! Pokazesz jej, ze wcale ona nie jest lepsza od Ciebie. A ludzmi sie nie przejmuj. Staraj sie miec dystans do samej siebie. Przeczekaj, jak ktos wyzej napisal oni zaraz sobie znajda kogos innego do wysmiewania a szybciej to nastapi jak poprostu zaczniesz ich olewac. Przemysl to, wlacz sobie jakas fajna muzyke, nabierz sily i do przodu! Jak cos to pisz!

Gość gość
Autorko , co u ciebie ?