Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w prostytutce

Polecane posty

Gość gość

zostałem porzucony i postanowiłem, że nie będę szukał szybko innej dziewczyny ale też żadnej nie chciałem oszukiwać - dlatego zacząłem korzystać z dziewczyn z roksy. Takie tam ... realizowanie potrzeb bez uczuć ale spotkałem jedną, której po czasie stałem się stałym klientem. Wydaje się inna - twierdzi, że jestem wyjątkowy - wiem może to chwyt marketingowy. Zapytałem dlaczego uprawia taki zawód i czy nie szuka stałego partnera. Podczas ostatniego spotkania więcej rozmów było niż seksu. Na koniec powiedziała, że gdyby spotkała mężczyznę, któremu mimo swoich doświadczeń mogłaby zaufać i który na początku wsparł by ją finansowo to rzuci tą robotę i zostanie jego na zawsze. Jest piękna i budzi uczucia i empatię więc zaproponowałem abyśmy może lepiej się poznali i spędzili ze sobą wakacje. Uśmiechnęła się i powiedziała, że ma niepełnosprawne dziecko i musiałaby go też na te wakacje wziąć. Zaskoczyła mnie ale się zgodziłem. Nie wiem czy zaufać jej, pomóc czy to ma w ogóle sens ale chyba zakochałem się w niej. Czy ona faktycznie zarabia w ten sposób bo potrzebuję pieniądze na opiekę nad dzieckiem i gdyby miała partnera który zająłby się ją i jej dzieckiem to zrezygnowałaby z takiej pracy i pokochała go? Za tydzień mamy wyjechać. Czy warto inwestować w taką kobietę uczucie?

Gość gość
Jakie masz watpliwosci bo nie rozumiem?

Gość gość
czy kobieta, która tak pracuje potrafi być dobrą narzeczoną itp. Przecież trudno nie mieć wątpliwości jeśli uprawiała seks za kasę być może jeszcze uprawia choć faktycznie obiecała i wycofała konto z roksy.

Gość gość
Oczywiście! Daj jej szanse nie robi tego dla hobby tylko życie ją do tego zmusiło. Oczywiście ze masz obawy , ale uwierz każdy na jej miejscu chciałby wyrwać się z takiego świata o dać komuś szczere uczucie. Daj dziewczynie szanse , zrobiła to bo została paskudnie postawiona pod ściana przez los , chore dziecko ... życie jej nie oszczędzało i zasługuje na ciepło miłośc i zaufanie

Gość gość
Musicie sie clepiej poznac chyba przedewszystkim.Jezeli wycofala konto to ok :) aczkolwiek dopiero zaczynacie normalna relacje.Nie pytaj ludzi bo Ci powiedza ze jak to tak?ze to dzifka itp.Naprawde Twoje pytanie nie ma sensu.Jezeli masz watpliwosci to najlepiej odrazu wycofaj sie z tego lub popracuj nad nimi.Musisz sam podjac decyzje na ktora chyba jeszcze przyjdzie czas ;)

Gość gość
powiedziała, że na wakacjach mi wszystko powie ale trudno w ogóle zaufać bo została bardzo skrzywdzona - chcę ją dobrze poznać ale wątpliwości mam bo sam też zostałem skrzywdzony.

Gość gość
No to na wakacjach sobie pogadacie ;) zobaczysz co i jak ;) tak czy siak powodzenia zycze ;)

Gość gość
Tak to jest kobieta dla ciebie. Dziwka dla d****arza :O Do normalnych kobiet już w ogóle lepiej nie startuj, bo nie zasługujesz na normalną kobietę :O

Gość gość
dzięki ... pokazywała zdjęcie córeczki jest na wózku ale potrafię zaakceptować - jest podobna do niej ...więc mam nadzieję, że po wakacjach nie wróci do seksu za pieniądze a ja jej pomogę także finansowo i jeśli się ułoży to damy radę.

Gość gość
Wiele nauczycielek lekarek i innych mialo na studiach sponsorow.

Gość gość
Tylko mezowie tych PAŃ nie maja o tym pojecia a Ty wiesz.

Gość gość
Nikt z was nie został skrzywdzony. I ona i ty tylko sobie tak tłumaczycie. Ty masz to na ci zasłużyłeś i ona też. Każdy jest odpowiedzialny za swoje życie. Masz to co sobie zbudowałeś.

Gość gość
Widze ze jestes czlowiekiem o wielkim sercu :) milosc nie wybiera :) nie sluchaj hejtu ;) ode mnie wielki szacun ze pomimo tego czym ona sie zajmuje i ze ma niepelnosprawna corke chcesz sie nimi zajac :) sam nie wiem czy bym sie na cos takiego pisal ;) moze i tak :) dajcie sobie szanse :) powodzenia :)

Gość gość
wolę wiedzieć niż trafić na taką co to robiła i nie ma odwagi się przyznać - macie rację.

Gość gość
Nikt z was nie został skrzywdzony. I ona i ty tylko sobie tak tłumaczycie. Ty masz to na ci zasłużyłeś i ona też. Każdy jest odpowiedzialny za swoje życie. Masz to co sobie zbudowałeś.

Gość gość
20:33 jak cię kiedyś uderzy autem pijany kierowca i wylądujesz na wózku inwalidzkim będziesz inaczej śpiewać, o życiu wiesz tyle co moi uczniowie którzy skończyli pierwszą klasę.

Gość gość
Budujesz porażkę, ale to twoje życie i twoje problemy. Róbcie co chcecie i nie obwiniajcie nikogo za konsekwencje.

Gość gość
Kobieta która się szanuje, nigdy się nie ponizy do tego stopnia żeby w ten sposób zarabiać,. Nigdy! A facet który się szanuje, nigdy się nie ponizy do tego stopnia żeby płacić za seks. Nigdy! Jesteście siebie warci. Dla mnie facet który choć raz był u d***** lub wykorzystał jakaś kobietę, jest skreślony.

Gość gość
Co 2 facet byl u prostytutki. Malzenstwo najdrozsza forma prostytucji hahaha

Gość gość
To dziecko na wozku zbudowalo sobie takie zycie?Wez piertolnij sie o mur z rozbiegu.

Gość gość
Koorestwo ma się w genach. Koorwami zostają kobiety upadle:cwane,materialistki,dobre aktorki. Wierz mi. Mam podobna mentalność i gdyby nie silne zasady moralne wpojone za mlodu moze skonczylabym tak samo. Z taką osobą nic dobrego Cię nie czeka mimo zapewnień, a jeszcze rogi bedziesz miał dorobione za poświęcenie na 99%

Gość gość
Ha, ha ja brałem dziewicę a rogi miałem, że jeleń mógłby mi zazdrościć.

Gość gośćhu88ujo
Jak zostaniecie samotnymi rodzicami niepełnosprawnego dziecka to zobaczycie w jaką panike wpadniecie ,czy wtedy tez sie bedziecie tak wymądrzać...autorze,rób co Ci serce podpowiada ale nie wyłączaj rozsądku,przyglądaj sie dziewczynie czy potrafi byc wierna,czy nie ciągnie Jej do łatwej kasy i innych facetów,dobrze by było gdybys sie upewnił że jest zdrowa...do zadnej kobiety nie masz gwarancji ze będzie uczciwa,musisz sam wyczuć czy robiła to wskutek trudnej sytuacji życiowej czy po prostu lubi to..ludzie często są zawistni więc bedą doradzali zebys Ją zostawił,to Twoja decyzja

Gość gość
Haha kazda to robi za kasse

Gość gość
"Co 2 facet byl u prostytutki. Malzenstwo najdrozsza forma prostytucji hahaha" x Czyli wg Ciebie 50% facetów jest gowno warta, a ja sądzę że nawet 80% :) Jak się nie trafi na prawdziwego mężczyznę, to lepiej być singieka :)

Gość gość
na hejty nie zwracam uwagę a za dobre rady dziękuje. Postaram się jej przyglądać - czy zależy jej na stałym partnerze i pomocy czy jednak na łatwym zarobku - mam nadzieję, że wakacje w tym pomogą. Wiem, że teraz dobrze zarabiam ale nigdy nie ma pewności czy coś się nie stanie, czy kiedyś pracy nie stracę i co wtedy - wróci do prostytucji? Pomyślałem, że powinna też powiedzieć czy się uczy, czy coś innego potrafi - itp. Na razie faktycznie zbyt mało o niej wiem ale tak mi się zdawało, że wspólne wakacje do byłby dobry wstęp do tego aby się poznać i albo zaufać albo nie

Gość gość
Dam 5 zeta za 5 sekund w kobiecie mniam

Gość gość
20:49 W tym momencie obrażasz matki niepełnosprawnych dzieci. Z racji zawodu Znam wiele matek chorych dzieci, które zostawił "dobry" facet. Żadna nie jest prostytutką! Pieniądze można uzyskać różną drogą, kobiety potrafią być kreatywne i naprawdę stać je na wiecej niż dawanie d**y.

Gość gość
Mnmm ciepla mieciutka mokra dziurka mmmm

Gość gość
nie twierdzę, że robiła dobrze ale ja chodząc do prostytutek pewnie też nie. Każda kobieta też może zapytać a jak ci się przestanę podobać to znów będziesz chodzić na płatny seks. Ja mogę natomiast ją pytać a jak będzie problem finansowy bo mnie wyrzucą z pracy znowu dasz ogłoszenie na roksie. Ale może dać sobie szanse . Ona nie miała partnera a ja nie miałem partnerki. To jest jakieś usprawiedliwienie. Najważniejsze, że gdy zwiążemy się razem to już tego nie będzie. Chciałbym tego mieć pewność ale za słabo ją znam.