Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety tatuowane wygladaja jak curvy

Polecane posty

Gość gość
21:48 Zgoda, ale ja wlasnie dyskredytuje gender czyli sztucznie stworzone nalecialosci kulturowe a akcentuje naturalna biologie. Kobiety kragle powinny byc najbardziej atrakcyjne bo taka sylwetka kojarzy sie z plodnoscia. Wszystko inne powstalo na drodze kultury. Dlatego w Afryce czy np Indiach taka figura byla i jest w modzie, bo oni najmniej ucierpieli na bialej indoktrynacji medialnej.

Gość gość
Czyli, idąc za Twoją logiką, nie ważne ile będę miała tatuaży to zawsze będę kobieca przez to, że matka natura obdarzyła mnie krągłą sylwetką. Temat można uznac za wyczerpany, co?

Gość gość
21:52 To raczej wy wylewacie jad i smuty, zamiast to olac albo wziac z humorem to przezywacie jak kura okres.

Gość gość
Temat brałam z humorem do póki nie przyznałeść się jak traktujesz swoją partnerkę. Brzydzę się takimi ludźmi.

Gość gość
A poslugujac sie waszym jezykiem to co was powinna obchodzic opinia jakiegos jednego anonima na babskim forum? Po co to takie pospolite ruszenie na jedna opinie? A moze wlasnie tak wam zalezy zeby sie przypodobac?

Gość gość
Od tego jest forum żeby rozmawiać, a w tych tematach zawsze jest dużo frustratów i są zabawne. Naprawdę, nawet normalnie się rozmawiało aż nie zaszczyciłeś nas detalami ze swojego życia prywatnego

Gość gość
21:55 Dla mnie istnieje tylko zenska czesc rodzina i moja kobieta. Reszta dla mnie sie nie liczy wiec sobie moge i bede jechac.

Gość gość
sam pisałeś, że liczy się "kobiece piękno" - po prostu oglądasz się za innymi kobietami oceniając je jako potencjalne partnerki seksualne już będąc w związku. Nazywaj rzeczy po imieniu. To nie jest teoretyczna rozmowa tylko Ty narzekający, że to, że ktoś ma tatuaż i psuje ci to widok do ślinienia się

Gość gość
21:59 Wmawiaj sobie dalej. Chyba nikt cie nie chce i chcesz sie dowartosciowac. Takie jestescie cwane to napiszcie jakie jest wasze zycie prywatne. Same zaczelyscie temat o tym, wiec odpisalem jak to u mnie wyglada zupelnie szczerze. Bo jestem szczery i spojny. Nie mam nic do ukrycia. Wyrazam opinie.

Gość gość
I co trollu, nie wstyd ci, że takiego "super ideała" jak ty (specjalnie z małej) zaorały "byle curvy z tatuazami", które tak hejtujesz? NAWT MI CIĘ NIE ŻAL POCZWARO!

Gość gość
Nie "zaczełyście" - ja nic nie pisalam o Twoim życiu prywatnym. Sam postanowiłeś podzielić się swoimi historiami. I nie muszę sobie nic wmawiać - przytoczyłam tylko to co sam napisałeś. Ja nie mam co opowiadac - jestem zwykłą kobietą, z pracą, po studiach i z kochającym partnerem który nie przeżywa wyglądu innych kobiet na wypadek gdyby chciał je przelecieć...

Gość gość
XXI wiek. Loty w kosmos, sztuczna inteligencja, precyzyjne operacje chirurgiczne na otwartej czaszce. Podludzie dalej się obrzucają mięsem za jakieś rysunki na skórze. xD

Gość gość
22:04 Hahahahahah zaoraly? Zebraly sie kumoski w 10 i zaczely s**tstorm. Az sobie zbroje obsralem z tego zaorania :D Po co taka histeria?

Gość gość
22:06 Czyli twoj facet nie ma swojego zdania. Akceptuje wszystko i wszystkich?

Gość gość
ktoś sprowokowal autora i autor pokazał jakim jest "prawdziwym mężczyzną" - tyle tej słomy wypadło mu z butów, że świnka z bajki wybudowałaby cały zamek, a nie tylko domek. Chyba zostawię was do obrzucania się błotem

Gość gość
Nie interesują go rzeczy które go nie dotyczą - jak każdego normalnego człowieka. Jak każdy ma swój gust wględem kobiet, ale nie przeżywa wyglądu tych kobiet które mu nie odpowiadają. I chyba nie dożyję dnia w którym założy temat na forum kafeteria w celu narzekania na kobiety które mu się nie podobają....

Gość gość
Napisz temat o tatuazach i jak rusz histeria na calej kafeterii murowana :D Was to latwo sprowokowac :D

Gość gość
jedyną osobą która dała się sprowokować był autor - zaczął się wściekle bronić, próbował podjudzać, nawet obrażać

Gość gość
Tak samo napisz temat "Czemu Polki nie są takie fajne jak xyz" i zamiast xyz wstaw jakąś sąsiednią nację np Czechy a za aegument podaj ich wolność seksualną. Hahaha!

Gość gość
22:11 A moj gust jest taki, ze nie lubie tatuazy. I dlatego ze ich nie lubie u kobiet tak cie doopa boli o to? A ty nie masz innych zmartwien zamiast zajmowac sie anonimowa opinia na kafe?

Gość gość
jesteś anonimowym gościem, nie musisz "bronić twarzy" udając, że w ogóle nie zdenerowowały cię odpowiedzi na twoją prowokację :)

Gość gość
22:15 Haha no dokladnie ! :D Ciesze sie ze mamy podobna opinie i nie dajemy sie zwariowac :D Tak trzymaj ziomalko :D

Gość gość
To sobie nie lub, ale jak już robisz z siebie przerważliwionego estetę (męskiego!) to licz się z tym, że ludzie cię wyśmieją, a jak przyznajesz się do szukania okazji do skoku w bok mając partnerkę to nie zaakceptuj, że inni to skrytykują.

Gość gość
Lubie robic prowokacje a ta sie udala. Brawo ja. :] troll nakarmiony. Ide spac. Dobranoc.

Gość gość
niespecjalnie się udała - ledwo dwie strony i uciekasz bo cię wyśmiali :) No i ktoś miał rację - na 100% jesteś samotny

Gość gość
22:19 Wysmiali? Ja tu raczej czytam agresywne ruszenie feministek a nie bystre uwagi. Na to trzeba dystansu a tego wam brak ;)

Gość gość
Słaby troll. Do poziomu tych z 4chana jednak bardzo dużo brakuje. Ich numerów z podpuszczeniem ludzi do włożenia nowiutkiego iphona do mikrofalówki albo przewiercenia go nic nie pobije xD

Gość gość
Prostackie ataki na mnie nie dzialaja. Tak samo proby podminowania mojego zycia. Slabe fortele. Na mnie nie dzialaja. :]

Gość gość
W którym miejscu? Obruszenie wywołało tylko przyznanie, że szukasz dup na boku, a niby masz partnerkę. Nie przemyślałeś tej "prowokacji". Do tego przedstawiłeś siebie w bardzo niekorzystnym świetle jeżeli chodzi o tą wraźliwość na piękno :D

Gość gość
22:21 Gdzies sznyty wojenne trzeba zbierac ;) Spokojnie. Nie od razu Krakow zbudowano. Pozdrawiam Mateusz Kijowski KOD.