Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co może oznaczać takie zachowanie faceta w związku?

Polecane posty

Gość gość

- nie mówi, że kocha, -Zero czułości, czasami złapie za tylek albo za pierś - Jak ma wolny czas od pracy czy zajęć woli siedzieć na necie, -Gdy się budzi chwyta za tel.sprawdza fb -Potrafi iść do znajomych /kolegów sam np.na grilla a mnie zostawia w domu. Proszę o wypowiedzi głównie mężczyzn.

Gość gość
Ps jest zdziwiony, że po takim zachowaniu opisanym poniżej nie chcę się z nim kochać.

Gość gość
Zawsze taki byl? Jesli nie to jest ku temu powod. Albo zraniony albo ma kogos na boku albo po prostu chce odejsc

Gość gość
raczej nie wskazuje to na to, że był zraniony bo empatii żadnej w nim nie ma. Traktuje cię jak darmową dziewczynkę do seksu. Jeśli odpowiada ci bycie darmową kurwą to bądź z nim dalej

Gość gość
21:25 nie był. Kiedyś odkleic się ode mnie nie mogl. Mówił,że Kocha zabieral gdzieś. Potrafił kupić wino, zapalić kilka świeczek stworzyć nastrój Ale to było z 5 lat temu Nigdy nie był idealny czasami pisał z kimś na boku.. Mam podejrzenia ale się wypiera no i nie dba o siebie jak kiedys ale kupił sobie ostatnio perfumy i się perfumuje... A jakiś czas temu chciałam sama mu sprezentowac perfumy to nie chciał. Gdyby kogoś miał to by się "stroil "