Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama spotyka sie z innym

Polecane posty

Gość gość

Tak dwa razy w tygodniu przychodzi do mamy facet zostaje do rana i ja nie moge spac bo mama glosno krzyczy i piszczy nie wiem czy porozmawiac z mama czy udawac ze nie slysze

Gość gość
To na 100% hirurg naczyniowy

Gość gość
Przyznam sie ze z mama rozmawialam to mi powiedziala zebym nie podsluchiwala tylko moge sprawdzic dlaczego nie spi spokojnie

Gość gość
Minelo dwa lata jak tata zmarl a mama zaczela sie spotykac z innymi facetami, ale od pewnego czasu przyprowadza sobie nawet niczego przystojnego faceta ktory zostaje z mama na noc. A ja od czasu jak maz wyjechal za granice to bardzo czesto zostaje na noc u mamy. A od pewnego czasu slysze jak mama piszczy wrzeszczy czasami mnie dolatuje do mnie jej glos i slysze wal mnie mocniej. Pewnego dnia gdy pilysmy razem kawe delikatnie zapytalam sie jej co to znaczy, to mi odpowiedziala a cobys ty robila jak bys ty miala pol huuujja w duupie i czula ze juz cie pchizda zaczyna bolec, a jak nie wierzysz to zalatwie z nim i jak bedziesz chciala to mozesz swoja pchizde podstawic to napewno ci ja mocno przerabie. Mamie tylko za propozycje podziekowalam i powiedzialam ze sie zastanowie

Gość gość
Korzystaj z propozycji bo może cię ominąć duża rozkosz, możesz być tego pewna, mama wie co mówi na pewno niejeden facet już ją dymał i ma porównanie.