Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czym wam sie kojarzy OPOLE?

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
o jesteś uniwersum dałbym ci teraz linki ale nie moge bo"treść została uznana za spam"

Może masz znowu bana na linki. Będę w niedzielę to mi dasz. A póki co mi napisz co mam wbić w g/oo/gle Długo nie posiedzę bo jutro do pracy. Co u Ciebie, już wróciłeś z wakacji w górach?

universum ale opole ma więcej festiwali niż KFPP niedawno był rock opole oraz hip hop opole niedługo bedzie DRUM FEST oraz opole songwriters festival w opolu jest ogólnopolski festiwal teatrów lalek oraz ogólnopolski festiwal teatrów ulicznych a jutro bedzie IV letni festiwal operowy NABUCCO w amfiteatrze w OPOLU

z gór wróciłem 2 lipca a 16 sierpnia na tydzień jade w góry do wisły

ps zastanawiam sie żeby sie wypowadzić do WARSZAWY byłaś w warszawie ??? jak tam jest ???

Mam w Warszawie przyjaciółkę. Jej sie żyje super, ale ma dobrą pracę i nie musi wynajmować mieszkania. Byłam raz u niej, mieszka na Woli, fajna dzielnica, blisko centrum Arkadia ona mieszka. Ale żeby się tam utrzymać, trzeba dużo zarabiać bo wynajem jest mega drogi i życie ogólnie też.

universum jutro bedzie IV letni festiwal operowy NABUCCO w opolu czytałaś to powyzej ??? wpiszesz sobie w google Nabucco w OPOLU? lubisz opere ???

Za operą nie przepadam, wolę kino i teatr, no i muzyka....lubię rocka. Opera nie moja bajka. O to Ci chodziło? http://www.nto.pl/wiadomosci/opole/a/opera-nabucco-i-gwiazdy-na-festiwalu-w-opolu,12175126/?sso_token=eyJhbGciOiJSUzI1NiIsImtpZCI6InZlcjEiLCJ0eXAiOiJKV1QifQ.eyJpZCI6InNzby05MjkyYWUwZjNiOWJkOTQ2YzAxOWY2YThjZTM4ZDQ0OCIsInJlcXVlc3RfaWQiOiI3MTA2NEI1NTNDOUM0MjA5IiwiZXhwIjoxNTAxODc2NTI3fQ.kjg3vynAzA_unM6YW6viU8ELAslLWYxiv_VPwrJ9bm1gIFYv0u7Uir4uDyQ86Aeq4PJdqJOKBzJgX4Kv1Nf6mnmV1n8OsZyqRLU0_rRgZSNjmiLRhoplx9h21BLX7N5f2qK-blCnOemzYnXXldEJn7azJtXZVXp0_0QgYUTVTxA

cos bład w linku ale chyba o to chodziło :)

wiesz że Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w polsce po warszawie i wrocławiu tydzień temu był ranking w którym najbogatsza jest warszawa potem wrocław potem OPOLE potem katowice a po katowicach kraków

Gość gość
Czytałaś?

Gość gość
Z Kołbucem.