Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie chcecie miec dzieci???ale szczerze piszcie

Polecane posty

Gość gość
Nie chcę mieć dziecka, bo mogę je osierocić, a wiem jak to jest i mu nie życzę.

Gość gość
Żeby na forum o macierzyństwie pytać ludzi czemu nie chcą mieć dzieci to trzeba być debilem. Może idź jescze do koła gospodyń wiejskich i zapytaj czemu nie lubią robótek ręcznych, pieczenia ciast i śpiewania

Gość gość
Kobiety wola alkohol od rodziny! Alkoholiczka singielka to symbol wspolczesnych kobiet.

Gość gość
To poszukaj sobie w necie i sama sie przekonasz :) Taki Bethoven tak dla przykładu :P

Gość gość
14:50 Jakbyś nie zauważył, wypowiadają się tu również matki + nie ma działu dla bezdzietnych, a temat tak czy siak ociera się o macierzyństwo.

Gość gość
Haha,no to szkoda,ze ty nie jestes Bethowenem..A moze jednak? pochwal się ;-)

Gość gość
Bo nie czuję takiej potrzeby. W swoim zawodzie pracuje z dziećmi - mam dobry z nimi kontakt, umiem działać także od strony wychowawczej, wiec instynkty opiekuncze mam gdzie spełniać. Czy byłabym dobrą matką? Teoretycznie tak, geny też przekazałabym spoko (w sensie zdrowia, urody, intelektu), ale zwyczajnie tego nie czuję, nie widzę plusów, które byłyby na tyle duże by brać na barki taką odpowiedzialność. X A większość ludzi jest przeciętna - kobieto od Beethovena. Więc Twoja logiką każdy powinien mieć minimum 10 dzieci by była szansa, że trafi się ktoś wybitny. A 90% i tak nie będzie :D

Gość gość
Żebyś ty chociaż była przeciętna.

Gość gość
bo trzeba być idiotką aby zapierdalać przez całe życie,

Gość gość
Bezdzietne sa na forum ogolnym watpie zeby przesiadywaly tutaj. No chyba, ze bezplodne pragnace...

Gość gość
Bezdzietne sa na forum ogolnym watpie zeby przesiadywaly tutaj. No chyba, ze bezplodne pragnace. Tych rzeczywiscie tutaj pelno.

Gość gość
Przecież tu z głównej strony można trafić. Na większości tematów to samo "a co tu robia faceci, a co tu robia bezdzietne". Gdybyście miały minimum intelektu, który tak ochoczo przekazujecie dalej, to byście wiedziały. W ten sam sposób na każdy dział można trafić, tyle, ze dobre 60-70% tematów na głównej jest jednak z macierzyńskiego. A wiele z dziećmi nie ma nic wspólnego (wesela, tesciowe, zdrowe jedzenie, kosmetyki)

Gość gość
bo tylko idioci sie rozmnażają

Gość gość
Tak bardzo ci nie wyszło ale szkoda.