Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle stawów a pasożyty...

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od 2009 szukam przyczyny moich bólów stawów. Wszystkie badania wykazuja ze jestem zdrowy !!! Jedynie po tabletkach i ziołach przeciw pasozytniczym przychodzi jakakolwiek ulga. Ktoś może cos dodać ?? Na swoim doświadczeniu..

Gość gość
To całkiem możliwe ale zbadaj też boreliozę bo to także może być przyczyną bólu. Ja choruję od 2007 roku na tę chorobę , głównie bolą mnie stawy ale i mieśnie a przed leczeniem bolały również kości.

Gość gość
Wyszla Ci ta borelioza w pierwszym badaniu? Ja miałem 5 razy doagnozowana i tylko raz wyszedl wynik watpliwy

Gość gość
Tak , za pierwszym razem miałam dodatni wynik , robiłam badanie metodą Western Blot a Ty jaką metodą miałeś robione ? Czy przypadkiem nie Elisa ? A skoro robiłeś badanie to czy miałeś kiedykolwiek kleszcza albo rumień ?

Gość Filip PP
W moim przypadku ból stawów wiązał się z niewystarczającą podażą składników niezbędnych do regeneracji. Po zastosowaniu Artikon msm już po miesiącu objawy ustąpiły.

Gość gość
Kupiłem ten preparat moim rodzicom i faktycznie okazało się, że regeneracja była kluczem do zredukowania dolegliwości bólowych