Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM MAŁEGO KU T A SA !!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 12 cm dlugosci i 11 obwodu!!!! Jest tak mały, że szkoda słów.... taki się urodziłem.... Jestem prawiczkiem

Gość gość
urodziłes sie z dwunastocentymetrowym koootasem w zwodzie?

Gość gość
bo cos mi mówi, że raczej jako rozwrzeszczana brzydka dziewczynka, która nie przestała ryczeć do tej pory

Gość gość
12 cm długości to niektórzy chłopacy mają w spoczynku :P

Gość gość
A czemu jestes prawiczkiem? To na d***** isc nie mozesz? Takiej k****e to raczej roznicy nie zrobi... a nawet jak zrobi ;) To przeciesz nie o to chodzi zeby jej bylo jakos ekstra tylko tobie... Idz! Jak juz sobie zamoczysz korniszona to nabierzesz pewnosci siebie. ;) No chyba ze Cie k***a wysmieje ;) zrobi foty (oczywiscie nagolasa) Zawola kolezanki tez k***y i jak to elegancko pasuje do malego siura, beda ci kazac wylizac wszystkie te r*******e, ospemione c**y ;D bo foty do neta... Oczywiscie nie musi tak byc, ale patrzac po twoich wpisach, malo w majtach i w glowce tez niezbyt rozgarniety jestes ;) wiec masz duze szanse ;) nawet na grupena... smakuwa

Gość gość
Nie pójdę na k***y, bo mam honor i dumę człowieka. Z małym k******** e m, ale mam prawo być szczęśliwy!!! Ja się nie śmieje z kobiet z małymi cycami

Gość gość
jak masz małego to skocz do gay klubu tam ci pokarzą gdzie twoje miejsce w szeregu i do czego nadajesz się z tym "sprzętem" !!! :D

Gość gość
znalazł się chłopiec co mu serce tyka lecz boi się bo ma małego kluczyka. Ale jest z małym kuferkiem jedna dziewczyna taka, której pasuje ten, co ma małego siusiaka. Więc pędź do niej póki nie jest rozjechana bo jak tęsknić będzie włoży banana. A potem włoży sobie ogórasa i zatęskni za tym co ma wielkiego k****a. Morał więc jest taki - kochaj, daj serce na dłoni nie dokazuj a potem swojej miłej dopiero pokazuj. Bo kiedy zobaczysz miłość w jej oczach powie, że twój mały siusiak to rzecz urocza. A jak na dodatek panna będzie mądra. To pieścić ci będzie twoje jądra. I wtedy zawsze lepiej go postawi i w ten sposób lepiej się nim zabawi.