Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndziaToJa

Jak to rozpoznać

Polecane posty

Gość AndziaToJa

Mam pytanie szczególnie do facetów jak odróżnić żartobliwyżartobliwy flirt na zasadzie "podoba mi się albo zakochałem się w niej" od "tak sobie poflirtuję, pośmieję, albo może coś z tego wyjdzie". Jak to od siebie odróżnić? Czy oprócz tych luźnych rozmów istnieją jakieś znaki żeby to rozpoznać? To co tam pisałam w cudzysłowie to miałam tam na myśli ewentualne wasze zamiary. Czym się różni jeden od drugiego, jak to robicie? Wiem, że czasem może można tak udawać, ale czy aż tak? Teraz mówię też o zachowaniu ogólnym do dziewczyny i o wszystkim podczas tego flirtu. Do mnie dwóch pisało teksty typu cześć kotku, cześć kotku pokaż co masz w środku, albo "Ale bym Cię brał". Z tym, że jeden był zazdrosny a przynajmniej sprawiał takie wrażenie, a drugi nie. Więc mam pytanie jak to od siebie odróżnić? Czy można tak idealnie udawać? Ja mam już ponad 20 lat i nie chcę się domyślać o co im chodzi. Bo jeden nawet jak widział, że jestem zauroczona rzucił do mnie tekstem "zejdź na ziemię", tyle, że to on zaczął a nie Ja, to był ten, który był zazdrosny. Więc proszę powiedzcie mi jak to od siebie odróżnić? I jak wy się zachowujecie? Ps. Bardzo proszę :) :) :) :)

Gość gość
to zależy od faceta. jeden bawi się kobietami a drugi nie. przeważnie ten drugi jest traktowany niesprawiedliwie bo obrywa za tego pierwszego