Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SLOWO NA DZIS O GHONKIEWICZ WALC

Polecane posty

Gość gość

Ona dobrze wie ze ma za uszami dlatego sie tak debilnie broni... Ale robi to strasznie nieudolnie:D Teraz wymyslila ze to nie ona jako hanna ghonkiewicz walc podpisywala te reprywatyzacje ale prezydent warszawy:D, nie ona jak HGW dostala kare grzywny za niestawienie sie na komisje weryfikacyjna tylko kare dostal prezydent warszawy jako instytucja, jako urzad:D teraz szmata wszystko bedzie zwalac na to ze to jest funkcja wiec teraz jakby cala odpowiedzialnosc za szambo ktore narobila tez wedlug niej bierze nie ona sama ale ogolnie prezydent i caly urzad:D Gdyby HGW teraz kogos zabila to glupia tak samo by sie tlumaczyla ze to nie ona jako hanna ghonkiewicz walc zabila kogos tylko ze PREZYDENT WARSZAWY kogos zabil:D:D czyli ona uwaza ze moze wszystko odwalac i jako HGW nie bierze za to zadnej odpowiedzialnosci:D i uprzedzam nie jest ani pisowcem ani platformersem ani kukizowcem ani kucem k********,n,a jestem apolityczny ale po prostu smieszy mnie to co ona wymysla i jak proboje sie wywinac z tego wszystkiego i uniknac sprawiedliwosci, to jest po prostu zalosne... mam jednak nadzieje ze znajda na nia taki sposob z ktorego sie juz nie wywinie i zobaczymy ta gangsterke mafioze za kratami ;)

Gość gość
spokojnie, Jarek i Patryk Jaki ja dojada i wsadza do pierdla :) to tylko kwestia czasu, a to co ona teraz odwala to jej tylko ostatnie desperackie krzyki, kwik swini odciaganej od koryta

Gość gość
POwcy już nie szczekacie? :D

Gość gość
co ja na to? ja na to tyle że jeśli faktycznie zgłosiłby się prawowity właściciel (których de facto w większości już nie ma bo nie żyją, zostali tylko handlarze roszczeń) to wtedy byliby wurzuceni ale mieliby zapewnione lokale zastępcze, wszystko by się odbyło zgodnie z prawem. A to co teraz się odwala to jakaś reprywatyzacja na dziko, kolesiostwo i z rączki do rączki, wszystko załatwione pokątnie i jak się okazuje bezprawnie. Taka mafia jeśli robi takie przekręty to akurat ma w doopie to co sie z tymi ludźmi z tych kamienic dzieje.

Gość gość
ale czemu ty sie skupiasz paltformersie na "wywalaniu ludzi" a nie na samym sednie waszych POwskich ghonkiewiczowych przekhętów?

Gość gość
ale przeciez platforma to wlasnie lewacy wiec o czym ty piertolisz

Gość gość
huia prawica tak jak i pis, prawica nie rozdaje na lewo i prawo, socjal ogranicza a nie go rozwija, sam sie doucz w encyklopedii cwaniaku. Jedyna prawica w polsce jest k/o/r/w/i/n, reszta to rozdawnicy socjalisci i lewacy