Gość Uczennica 5r Napisano Sierpień 5, 2017 Witam mam prawie 12 lati w tym roku ide do 6 klasy.Moja mama zapisała mnie na zajęcia po za szkolne na które prawie wszystkie nie chce chodzić. Więc zaczne na tee które chce. Jedyna które chce to jazda konna w soboty 12 godz. Basen 1 godz 2 raz w tyg Angielski 2 raz w tyg 1godz i 15 min Niemiecki. 50 min 2 raz w tyg Tańce 1 raz w tyg półtorej godz Plastyka 1 raz w tyg 1 godz. Gdy nie mam zajęć to mósze sie opiekować młodszym rodzeństwem w tym niedługo dojdzie jeszcze jedno.Z przyjaciółkami moge widywać sie od czasu do czasu ale dlatego żw mieszkają dalej.Po za tym musze wszystko od razu po szkole solidnie odrabiać i uczyć sie.W wolnych chwilach też nauka .W wakacje też uczyć sie musze ale na szczęście jeżdżę tylko na konie. Jakby co mieszkam na wsi niedaleko miasta.Jak chce wyjść naa dwór musze sie pytać chociaż teraz czesto nic nie mówie.Jak jestem w śniegu krzyk pała krzyk.Często ide do babci która jest niedaleko i ma gospodarstowo żeby odpocząć.I nie piszcxie komentarzy że nie kockam mojej mamy czy co$. Bo ja kocham ją bardzo i nie zamieniłanym jej. Nażadną inną.Jakby co to rozmawiałam z nią i nic. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach