Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powiedzieć koleżance że maż ją zdradza??

Polecane posty

Gość gość

nasi mężowie przez jakiś czas pracowali w jednej firmie i tak się poznałyśmy, ostatnio on zmienił pracę ale spotykają się czasem z moim mężem i jego kolegami na piwo, ostatnio sporo wypił i zaczął się chwalić że spotyka się z prostytutkami i jedną małolatą ktorej płaci, nikt nie wziął tego na serio , ale moja siostra pracuje w hotelu na recepcji i widziała go kilka razy z różnymi kobietami, mój mąż wygadał się przypadkiem, myślicie że powinnam jej powiedzieć?? wydaje mi się że nie bo to nie moja sprawa a mają 2 małych dzieci i 3 w drodze

Gość gość
Baby są jakieś dziwne. Facet jak wie, że żona jego kumpla go zdradza, to mówi z solidarności z nim, a wy zawsze się usprawiedliwiacie tym, że to nie wasza sprawa, śmieszne. Postaw się na jej miejscu, chciałabyś wiedzieć?

Gość gość
Sama spróbuj!a nie mówic!

Gość gość
Tak powiedzieć. Szkoda kobiety. Chociaż czy Ci uwierzy. W każdym bądź razie ja chciałabym wiedzieć a co z ta wiedza bym zrobila to już moja sprawa.

Gość gość
Chciałabym, ale ostatnio troche kontakt nam sie urwal bo sie przeprowadzili, mam zadzwonić i powiedzieć_ hej co tam jak tam, a wiesz twoj mąż bzyka prostytutki na boku, wydaje mi sie ze i tak by mi nie uwierzyła pozatym jest w ciazy

Gość gość
To po co zakładasz temat? Nie chcesz mówić, to nie mów. Ja bym powiedziała, bo sumienie nie dałoby mi zyć, tez chciałabym wiedzieć, a to co ona z tym zrobi, to już jej sprawa.

Gość gość
Powiedz jej i zaoferuj pomoc w razie czego, np w zbieraniu dowodow zeby go pozniej udupic. Sama pomysl... 3 dzieci. Ona w ciazy.zal mi jej.

Gość gość
chce jej powiedzieć, i zrobiłabym to bez wahania gdyby nie fakt że jest w ciąży, nie chce żeby coś jej się stało po takiej wiadomości,

Gość gość
Ja powiedziałam mojej koleżance ze mąż ją zdradza,miałam nawet zdjęcie jego z tą babą,nie uwierzyła mi, on wszystkiego sie wyparł a ona zrobila mi awanturę i zakończył znajomość, wydaje mi sie ze mimo wszystko wiedziała ze mowie prawdę, ale niechciala zostac sama z 2 dzieci,teraz juz bym nie powiedziała , jesli to nie jest bliska kolezanka to to ze powiesz nic nie da, facet sie wyprze i tyle